29 Eylül 2013 Pazar

29 Eylül 2013 - Astrolozi




Photo by Zerrin Zindancıoğlu

Merkür Akrep Burcu'nda..

Bugün saat 14:38'de Merkür, Akrep burcuna giriyor ve 5 Aralık'a kadar da bu burçta kalacak. Bakalım bizim ulak gezegen ne hallere girecek..
Akrep, herşeyi inceleyen, sezme gücü fazla, her ayrıntıyı gören bir burçtur. Merkür burada olunca, hiçbir yalana inanmayacak, olayların iç yüzünü kolayca anlayabilecek, maksatları hemen sezebileceğiz. Sinsilikleri ve hileleri de çabucak anlayıp, ortaya çıkartabilecek güçte olacağız. Son derece saf olsak da, başkalarının gizli, kötü niyetlerini hızlıca anlayabileceğiz. İnsanların içini okuyabilmek de oldukça kolay olacaktır. Sezgiler ve akıl beraber hareket edebilme imkanı bulur. Akrep'teki Merkür, insanlara gerçekleri görebilen, hemen değerlendirme yapabilen ve kolayca karara varabilen bir bilinç verir. Düşüncelerimizi kısa, kesin ve etkileyici sözlerle basitçe açıklayabiliriz. Dedektiflik yapmak bu zamanlarda çok kolaydır. Türlü bilgiyi kafamızda toplayıp, analiz edebilme gücümüz yüksektir. Sır saklayabilmek de bu dönemde oldukça basittir. Bazı bilim dallarında bu aylarda araştırmalar ve başarılar artabilir. Ölüm, yeniden doğuş, okültizm, psikoloji konularına olan merakımız artabilir.

Kendi kazancımız dışındaki ortak gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, miras veya prim konularında görüşmeler yapmak, bu alanlarda iletişime geçmek için de uygun zamanlardır. Yalnız 21 Ekim ile 11 Kasım arası Merkür geri harekette olacağından, enerjisi içe dönük çalışacaktır. Bu 3 haftalık dönemde yukarıdaki konularda girişimler yapma yerine, araştırma yapıp, bilgi toplama, titizlikle detaylar üzerinde durma özellikle tavsiye edilir. Ayrıca, iletişim cihazları ve ulaşım araçlarında arızalar, bazı seyahat ve ulaşım organizasyonlarında aksilikler, rötarlar oluşabilir. O yüzden detayları iyi inceleyip dikkatli hareket etmekte fayda var. Bazı kişilerde eller, kollar, omuzlar ve akciğerlerle  ilgili operasyon ihtimali yükselebilir, boşaltım sistemi ve cinsel organlardaki rahatsızlıklar konularında da doktor kontrolleri gerekebilir..

Bugünn..
Ay Yengeç burcunda ilerlerken güne merhaba diyoruz. Pazar günü için erken sayılabilecek saatlerde Ay, Merkür ile bulundukları burçların son derecelerinde birbirlerine sert bir kare yapacaklar. Ailevi ve milli konularda ufak tartışmalar, iletişimde biraz negatif enerji yükselişi ve kırgınlıklar oluşması ihtimali yüksek. Aman Pazar gününüzü ufak tefek ayrıntılar yüzünden heba etmeyin. 

Ay, 10:30 ile 10:57 arasında boşlukta kaldıktan sonra Aslan burcuna geçiş yapacak. Liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız ve kişiliğimiz öne çıkabilir. Dikkatleri üzerimize çekmek hoşumuza gidecektir. İltifatlar, övgüler egomuzu besleyecektir. Olumsuz eleştirilerden de köşe bucak kaçabiliriz bugün. Organizasyon yeteneğimiz sayesinde, dostlarımızla, çocuklarımızla eğlenceli bir gün geçirebiliriz.

Akşam saatlerinde ise Ay'ın Güneş ile sevimli bir açısı daha var. Bu da tüm erkek - kadın ve otorite figürleri ile olan ilişkilerde olumlu etkilere sahip. Yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma molası gibi yani.. Arkadaş, grup ve evlilik ilişkileri için iyi saatlerdeyiz. Arkadaşlık ve dostluğun yararlarının görüldüğü bir zamandır diyebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder