14 Eylül 2013 Cumartesi

14 Eylül 2013 - Astrolozi



Photo by Pınar Altanoğlu Salman
Ay gün boyu Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Herşeyi ahlakına uygun, ciddi, sabırlı bir şekilde yapmaya çalışacağımız bir Satürn günü yaşayacağız. İşkolik derecesinde çalışkan, harcamalarda tutumlu davranmamız olası. Kendi kendimize yetebileceğimiz gibi sorumluluklarımızın da oldukça farkında lacağız. Dayanıklı ve her türlü zorluğun altından kalkabilecek gibi olayların da bizi şaşırtamayacağı kadar soğukkanlı etkiler hissedebiliriz.

Sabaha karşı Ay, Pluto kavuşumu ve Uranüs karşıtlığı, dünkü yorumlarda bahsettiğimiz açı kesinleşiyor. İlişkilerde ani çıkışlar, gerginlikler, şaşırtıcı gelişmeler, bitişler, başlangıçlar yaşamamız mümkün. Sakin, sabırlı ve mantıklı olabilmek, bu etkiyi olumlu hale getirebilir. Biliyorsunuz işin içinde Merkür'ün parmağı da var; ciddi bir öncü T-kare açı kalıbı oluşmuş durumda, yani ani hızlı gelişmeler söz konusu. İletişim yolları bu gerginliklere, şoklara yardımcı olacaktır. Biliyor musunuz, benim işime yaradı. Dün, dargın olduğum bir komşum (Merkür) ile bir davet sırasında aniden (Uranüs), hiç beklemediğim bir anda burun buruna geldik, itiraf ediyorum fırsatım olsaydı kaçabilirdir, ama kaçabilmek mümkün değildi. Vee tabii selamlaşmak ve öpüşmek zorunda kaldık, ne oldu, durumumuzda zoraki bir değişim (Pluto). Şahsen kendimi çoook hafiflemiş hissediyorum, sanki üzerimden tonlarca yük kalktı.  İletişimde sert çıkışlara, ulaşım kazalarına, yakın akraba, komşu tatrtışmalarına, internet, iletişim cihazlarında arızalara ayrı bir dikkat lütfen..

Bunun yanında yardımcı, ortalığı yumuşatıcı güzel bir Venüs ve Neptün olumlu açısı, gökyüzünden desteğin habercisi. Sevgi ve anlayış, her zor kapının anahtarı; o anahtarı kullanınca İlahi Ol'an yardım enerjilerini hemen üzerimize yöneltiyor.

Gece yarısına doğru ise, Ay ve Güneş, yani ışıklar arasında pırıl pırıl bir görünüm oluşacak. Cumartesi gecesine yakışır bir şekilde tüm ilişkilerde, özellikle kadın - erkek ve otorite figürleri ile aramızdaki ilişkilerde sihirli bir değnek işleri yoluna sokabilir. Uyum, denge, sevgi rüzgarları bizi kollarına alacak. Zor iki günün acısını çıkartmak bu gece mümkün ama Merkür ve Pluto karesi yukarıda fırsat kolluyor; onu da sakın unutmayın. Terazinin dengelerini al aşağı etmezseniz, Satürn ve Kuzey Ay düğümü kavuşumunun da yardımıyla, kadersel kalıcı değişimlere, ilerlemelere imza atabiliriz.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder