30 Eylül 2013 Pazartesi

30 Eylül 2013 - Astrolozi



Photo by Şefkat Değer
Haftanın ilk gününe Ay'ın Aslan burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Davranışlarımız oldukça açık, samimi ve hareketli olacaktır. İşlerimiz iyi gidiyorsa, çevremizdekiler bunu yüzümüzden anlayabilir. Mutluluğumuzu mümkün olduğunca çok insana dağıtmak ve paylaşmak isteyeceğiz. Cömertlik, sıcakkanlılık ve güçlü davranışlar bugün öne çıkabilecek ana başlıklar. Düzen, cesaret, dayanıklılık, bugün başlıca özelliklerimiz. Güç ve kumandanın elimizde olmasını isteyeceğimizden, gerek olmayan durumlarda bile kontrolü ele almaya çalışabiliriz. Kendi sorumluluğumuzda olmayan konularda bile, vazifeleri üstlenebiliriz. Özgüven had safhadadır. Olayları gerektiğinden daha hafife alıp panik olmadığımızda, politik yaklaşımlar geliştirerek daha kolay ve kestirmeden sonuca ulaşabiliriz.

Sabah çok erken saatlerde Ay, Satürn ile sert bir kare yapacak. Ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkması olası. Yalnızlık, sevilmeme, onaylanmama, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve hayat olduğundan daha kara gözükebilir. Duygular ve düşünceler gerçeğe uymayabilir. İlişkilerde de zorluklar yaşanması muhtemeldir. İçten gelen olumsuzluğun verdiği enerji ile soğuk bir hava eser ki, bu saatlerde önemli bir görüşmeniz denk gelmişse işiniz zor demektir. Samimi ve sıcak bir diyoloğa girmeniz oldukça zor olacaktır, neyse ki bu saatler sabah çok erken zamanda.. Kendimiz hakkında olumsuz düşünmemeye gayret etmeli, yetersiz veya değersiz olduğunuz gibi bir fikre kapılmamalısınız..

İlerleyen saatlerde Ay, Uranüs ile harika bir görünüme girecek. Bence gerçek Pazartesi işte bu saatlerde başlıyor olacak. Yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissedebiliriz. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, kendini bulmak saatleridir. Bu gibi şeylere imkan yoksa, enerjinizi kendinizi veya evinizi ya da ofisinizi değiştirmek için kullanabilirsiniz. Bu ani hareketleriniz çevrenizdekilerde tedirginlik yaratabilir. Grup aktiviteleri ve çalışmaları için de oldukça uygun bir gün.. Değişik ve orijinal fikirlerimizi çevremizdeki insanlarla paylaşmak bizi mutlu edecektir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder