26 Eylül 2013 Perşembe

26 Eylül 2013 - Astrolozi






Ay İkizler'de ilerlerken güne merhaba diyor. Kıvrak zeka ve hızlı hareket güne damgasını vurabilir. Neredeyse aynı zamanda bir kaç yerde bulunabilmek mümkün olacak. Bir işten öteki işe, bir konudan diğerine geçmek bizim için çok kolay olacaktır. Bilgi alışverişi ve bilgiye merak oldukça yoğun olacağından, aman dedikodu sınır
larını aşmamaya dikkat edelim.

Öğle saatlerinde Ay, Merkür ile harika bir açı yapacak. Duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu etki, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmaya kolaylık verecektir. Kendimizi anlama ve ruhsal dengeyi temin edebilme bizi başkalarına da yardım etmeye itebilir. Aile ve geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim oldukça olumlu akacağından, her türlü görüşme, toplantı için uygun saatlerdir. 14:21'de Ay boşluğa gireceğinden, iletişimsel girişimlerimizi, bu saate kadar halletmeye bakalım. Netlik istediğimiz girişimlerimiz, Ay boşlukta iken havada kalabilir.

Saat 22:24'te Ay Yengeç burcuna geçecek. Annelik içgüdüsü, ailevi ve milli konular öne çıkacaktır. Yakınlarımızı da en az kendimiz kadar koruyucu bir tavır içine girebiliriz. Sezgiler, psişik güçler tavan yapabilir. Ruh halimiz değişken bir havaya bürünebilir, aynen dalgalar gibi. Duygusal davranışlar bizi ele geçirecektir.

Dün bahsettiğimiz Venüs ve Jüpiter arasındaki ışık saçan açı bu gece kesinleşiyor. İlişkiler üzerinde oldukça olumlu etkileri olduğundan, yeni adımlar atmak, küslükleri bitirmek çok kolay olabilir. Maddi sürprizlerle de karşılaşabiliriz. Duygusal olarak kendimizi oldukça mutlu hissedebiliriz. Küçük fırsatlar, detaylar harika olanaklara neden olabilir. Umarım o ufak detayları farkedebilir ve fırsatlardan yararlanabiliriz. Bence uzun zamandır göremediğimiz kadar güzel bir gökyüzü hareketi. Değerini bilmek gerek. Etkisi yarın da devam edecektir.. Herkese bol şans..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder