21 Eylül 2013 Cumartesi

21 Eylül 2013 - Astrolozi





Ay sabah karşı 04:33'te Koç burcunda boşluğa girecek. Koç burcunun gezegeni Mars, sabırsız bir yapıyı anlatır. Sürekli hareket halinde olmaya ihtiyaç duyarak, fazla enerjimiz için spora başvurmak bugün akıllıca bir seçim olacaktır. Mücadeleci, atak, girişken, cesaretli, yüksek motivasyon sergileyebileceğimiz Bir Cumartesi. Bu enerji kontrollü kullanılmalı, aksi halde bize zarar verebilir. Özgürlüğümüze düşkün, hareketlerimizi hesaplayamayarak, patavatsız davranışlarda bulunabiliriz. Yeter ki zekamızı, hırsımızı ve kurnazlığımızı bir amaca yönlendirebilelim, yoksa saldırgan ve öfkeli davranışlar içinde kalabiliriz.

Ay tüm gün boşlukta kalacak, ancak dünden devam eden Merkür ve Jüpiter arasındaki sert açının etkileri bugün de devam ediyor. Kişisel düşüncelerin çok abartılı olduğu bir dönem. Başkaları ile iletişimde çeşitli problemler yaşanabilir. Tutamayacağımız sözler verebiliriz. Fikirsel dağınıklık veren bir transittir. Detaylar ve teferruatlar arasında aklımız dağılabilir ve düşünme, bilgi aktarma, bir hedefe odaklanma ve uygulamaya geçmekte zorlanabiliriz. Uçuk kaçık düşüncelerle boşuna zaman harcayabiliriz. Yolculuk yapmamalı, eğitim ve öğretimden uzak durmalı, kültürel, dinsel ve benzeri konulara girişilmemelidir. Zaten Ay boşlukta; netlik beklediğimiz girişimlerimiz belirsizlikle sonuçlanabileceği gibi, bu açı da ortalığı epey karıştırabilir. Yalnız, işbirliği içinde yaratıcı ve değişik fikirler üretebilmemiz, vizyonumuzu geliştirebilmemiz için de bizi destekleyecektir; uygulama için biraz daha beklemek faydalı olacaktır...

Ayrıca Satürn ve Pluto arasında tüm hafta sonu etkili olumlu bir görünüm var; hem de Pluto artık ileri harekette biliyorsunuz. Olumsuz bir transit değil, ancak önemli sınavlardan geçirebilir bizi. İçimizdeki kuvveti test edici, dayanma kapasitemizi güçlendirici ve biçimlendiricidir. Akrep ve Oğlak arasında olacağı için bu hareket yine bu iki gezegen birbirlerinin evine misafirler; yani etkileri çok daha yoğun. Bu hareketin maddesel değerlerle ilgili olacağını ve alışkanlıklarımızı, tutkulu bağımlılıklarımızı zorlayacağını düşünüyorum.. Gelen zorluklarla beraber dayanma güç ve iradesi de vereceğinden, sonucu anlamlı ve derin manalar kazandırıcı olacaktır. Enerjimizi, esas amacımıza odaklamada ve tamamen hedefe kilitlenerek, başarı yolunda ilerleme sağlamlığı da verecektir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder