8 Eylül 2013 Pazar

8 Eylül 2013 - Astrolozi

Photo by Gamze Özer

Ay tüm gün Terazi burcunda ilerleyecek. Her konunun iki yüzünü de görüp değerlendirmek, adil olanı ortaya çıkarmak, sakin ve serinkanlı davranmak, nazik olmak, seviyeli konuşmak bizi çeken özellikler olacaktır. Doğru bildiklerimizi bir Koç ya da bir Aslan gibi ateşli savunmayız; bunun sonucunda tartışmalarda çok başarılı olabiliriz. Uyum ve düzen, bizim için bugün önemli olacak; karışık herşeyden kaçmaya çalışabiliriz. Bu tarz durumlarda  huzurumuz da kaçabilir.

Sabah çok erken saatlerde Ay, Jüpiter ile sert bir açı yapacak. Bu saatler iyi niyetin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize mani olacağı saatlerdir. Hayatımızda hoşumuza gitmeyen şeyleri göz ardı etmek isteyebiliriz. Ancak bu etki geçince de onlarla tekrar karşı karşıya kalabiliriz. Biraz kibir ve ego katsayısı da artabilir; bir de, bu etki Yengeç ve Terazi burçları arasında sözkonusu olacağından, enerjilerin aile ve ev ortamlarına kayacağını açıkça görebiliriz. İlişkilerde çatışmalar, dengesizlikler görülebilir. Neyse ki bunlar çok erken saatlerde yaşanacak. Bence, Pazar sabahına yakışır bir şekilde, geç uyanmakta fayda var..

Günün en güzel hareketi, gece saatlerine doğru kesinleşecek Ay ile Venüs kavuşumu. Mutlu, neşeli, sevecen enerjiler dağıtacak. Bu etkinin ayrıca, aşk, meşk ilişkileri için de oldukça yapıcı bir etkisi olacaktır. Sevgiliniz olmasa bile kendinizi aşık hissedebilrisiniz. Sanat, güzellikler, zevk veren herşey ile uğraşmak ve eğlenmek için karçırılmayacak saatler.. Yemek, içmek ve sevmek zamanıdır. İstekleriniz hiç ummadığınız bir şekilde oluşuverir. Başlangıçlar için uygun, kısa bir zaman aralığıdır; yeni şanslar getirebilir. Ayrıca diğer taraftan da Güneş ve Jüpiter arasındaki uyumlu açının da etkileri devam ediyor. Yapmak istenilen herşey, planlar güzel yapılmışsa, planlandığı gibi ilerleyecektir. Ne diyeyim, başı sonu farklı bir Pazar; ancak bu etkilerle haftaya girmek.. Bu hafta oldukça ihtiyacımız olacak bu enerjilere, tadını çıkarıp, değerini bilmek gerek..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder