9 Eylül 2013 Pazartesi

9 Eylül 2013 - Astrolozi



Photo by ŞefkatDeğer
Bugün Merkür Terazi burcuna geçiyor. 29 Eylül'e kadarki dönemde, hayatımızı paylaştığımız eşimiz, işimizi paylaştığımız ortağımız veya bu gibi konumları olan kişilere bu konuyu açıklamanın, aydınlatmanın en iyi zamanıdır. İyi planlar yapabilir, projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara birlikte girebiliriz. Karşı tarafın fikirlerine kulak vermek, tek çalışmaktan çok daha fazla kazançlar sağlayacaktır. Bir danışmana başvurmak, sorunumuzu daha iyi görebilmek açısından bize yeni ufuklar açabilir. Çok yakın olduğumuz kişilerle ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları da karşı tarafla konuşmanın kolay olacağı, önyargılı olmadan, daha adil, diplomatik, neticeye varabilmeyi sağlayacak bir dönemdir. İkili ilişkilerimiz, iş ortamımız daha hareketli, canlı, neşeli ve esprili geçecektir; fikir alışverişleri heyecan verici ve ilginç gelecektir.

Dün gece 23.45'te boşluğa giren Ay, bu sabah 04.43'te Akrep burcuna geçecek. Derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin, hayatı ciddiye almanın öne çıkacağı bir gün.. Dayanma gücümüz ve irademiz oldukça kuvvetli olacak. Sabah saatlerinde Ay ve Neptün arasında olumlu bir görünüm var; bu biraz bizi hayallere daldırıp insanlara samimiyetle yaklaşıp, yardım etme isteğimizi kolaylaştırabilir. Sezgilerimiz de tavan yapacaktır.

Bugün Mars ve Satürn sert açısı kesinleşiyor; Akrep'in vereceği dayanma gücüne epey ihtiyacımız olacak. Yavaş, tedbirli ilerlemek bu transitte çok önemli; çünkü dikkatsizlik başarısızlık getirecektir. Tartışmalarda farklı tutum ve taktikler olabilir, tezimizi savunma yöntemimiz oldukça rahatsız edici hale gelebilir. Bugün değer verdiğimiz, saygı duyduğumuz kişilerden cesaretimizi kıracak tepkiler almamız mümkün; Ay'da maalesef bu açıyı akşam saatlerinde oldukça güçlendirecek ve işin içine hırs ve tutkular da karışacak. Siz siz olun, lütfen iyice ölçüp biçmeden harekete geçmeyin ve mümkün olduğu kadar sakin kalın. 

Ardından gelecek Ay ve Plüto olumlu açısı ortamı biraz rahatlatabilir; değerini bilmek gerek.. Derin duygu ve hissedişleri canladırıcı bir etki verecektir. Arkadaşlarımız, sevdiğimiz kişilerle beraberce birbirimize ortak duygularımızın gerçek durumunu araştırma ve iş birliği yapma, problemlerimize ortak çözüm bulma desteği sağlayabilir.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder