22 Eylül 2013 Pazar

22 Eylül - 28 Eylül Haftası ve Burçlar - Astrolozi




 Koç ve Yükselen Koç
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları öne çıkacak. Hafta başında kariyeriniz ile ilgili devlet, banka ya da otorite figürlerinden destek alabilirsiniz; kredi, prim ya da bazı maddi yardımlar problemlerinizin çözümünde size yardımcı olabilir. Hane ile ilgili alım, revizyon ya da alışveriş için haftasonu oldukça uygun bir zaman. Ailenizle oldukça hoş bir hafta geçireceksiniz. Merkür 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor, bu da sizin bazı maddi projeleri ya da bilinmeyeni araştırmak üzere iletişim trafiğinizi arttıracak. Aşk, çocuk ve eğlence ile ilgili giderlerinize haftasonu dikkat edin; bazı finansal zorluklar keyfinizi kaçırabilir..



Boğa ve Yükselen Boğa
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca çalışma hayatınız, sağlık, yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınız, hayatınızda öne çıkacak konular olacak. Hafta başında yurtdışı, eğitim, hukuk, medya, internet konularında, ikili ilişkilerden destek alabilirsiniz; partnerinizle bazı paylaşımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu, yakın akrabalar veya komşularınızla ile güzel organizasyonlar, belki bir seyahat veya kurs kararı alabilirsiniz; bazı kırgınlıkları tamir etmek için de uygun bir zaman. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; tüm ortaklıklar, ikili ilişkiler, imzalar, yeni projeler, hatta evlilik ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. Ancak, haftasonu, bu alanlarda gerginlikler olabilir, lütfen dikkat..




İkizler ve Yükselen İkizler
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, bir ay boyunca aşk, çocuklar, yetenekler ve eğlence konuları hayatınızın öne çıkacak konuları olacak.. Hafta başı çalışma ya da günlük hayatınızda bir destek almanız mümkün; sağlık konularında da işleriniz yolunda gidecek, ihtiyacınız olan yardımları alacaksınız. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçecek, çalışma hayatınızda ve sağlık konularında iletişim trafğiniz artacak. Yalnız, iş ortamında kıskançlıklara ve aşırı hırslara dikkat. İletişim ya da seyahat alanlarında aksilikler yaşayabilirsiniz; arabanıza ve iletişim cihazlarına da ayrıca dikkat edin. 




Yengeç ve Yükselen Yengeç
.Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, bir ay boyunca aile ve ev, hayatınızda öne çıkan başlıklar olacaktır. Hafta başı, bebeek veya evlilik sürprizleri yaşanabilir; eşiniz ya da ortağınızla keyifli zaman geçrebilirsiniz, çocuklarınızla ilgili ortak bir karar alabilirsiniz; oldukça şanslı bir hafta sizi bekliyor. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; çocuklarınızla, sevgilinizle ya da arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artacak, kısa bir seyahat bile yapabilirsiniz, ancak bu konularda hafta sonu harcamalar artabilir, hesabınızı dikkatli yapmakta fayda var..



Aslan ve Yükselen Aslan
Güneş'in Terazi burcuna geçmesinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca kardeş, komşu ilişkileri, ulaşım, seyahat, ieltişim eğitim, medya, internet ana başlıkları hayatınızın öne çıkacak konuları olacaktır. Hafta başı hane içindeki atmosfer ve günlük işleriniz oldukça yolunda. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; ebebeyn, aile, hane içinde iletişim trafiği artacak. Ev ile ilgili imzalar için uygun bir dönem. Psikolojik olarak içinize dönmek, kendinizi dinlemek size çok iyi gelecek; ev içinde dargınlıklar varsa tatlıya bağlamak için uygun günler. Ancak ev içinde kendinizi fazla yormayın, bu sinirlerinizi de zıplatabilir..



Başak ve Yükselen Başak
Güneş'in Terazi burcuna geçmesinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca maddi gelirler hayatınızda öne çıkacak ana başlık olacak. Çocuklarınızın eğitimi veya aşk konularında güzel iletişimsel gelişmeler, yetenekleriniz ile ilgili kararlar almak için hafta başı uygun bir zaman. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; kardeşler, komşular, seyahat, ulaşım, eğitim, medya, internet konularında iletişim trafiğiniz artacak.Sosyal çevrenizden güzel destekler alacaksınız; arkadaşlarınızla bir seyahate çıkmak veya grup olarak eğitim kararı almak için güzel bir hafta. Ancak kafta sonu bazı dedikodular veya düşmanlıklar canınızı sıkabilir.. 



Terazi ve Yükselen Terazi
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca, kendiniz ve görünüşünüz ile ilgili ana başlıklar öne çıkacaktır. Hafta başı, ev satışı veya aileden birinin yardımıyla gelir elde edebilirsiniz. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; maddi gelirler ile ilgili iletişim trafiğiniz artacak. Kariyerinizde zam veya terfi almak mümkün. Sosyal hayatınız ile ilgili harcamalarınız artabilir, lütfen hesabınızı dikkatli yapın; bazı arkadaşlarınız ile maddi konularda tartışma yaşayabilirsiniz.  



Akrep ve Yükselen Akrep
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca, içinize kapanmak, bazı düşmanlıklarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz; durgun bir ay sizi bekliyor. Hafta başı ufak bir seyahat, eğitim, medya, internet, kardeşler veya komşular konularında keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; fikirleriniz, yeni projeleriniz ile ilgili iletişim trafiğiniz artacak, akıllıca kararlar almak bu dönemde sizin için hiç zor olmayacak. Yurtdışı ile ilgili, hukuk, medya ve eğitim konularında müthiş adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu, otorite figürleri ile ilişkiler biraz gerginleşebilir, olayları büyütmemekte fayda var. 




Yay ve Yükselen Yay
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca, sosyal hayatınız ve sosyal çevreniz, dernekler, klüpler hayatınıda öne çokan konulr olacak. Hafta başı, maddi gelirleriniz ile ilgili korkularınızı, endişelerinizi bitireceksiniz. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; sezgilerinizde, rüyalarınızda artış olabilir, zihniniz çok çalışabilir. Ancak bunları hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz; gizli konuşmalardan, yalandan ve dedikodudan uzak durun. Ortak gelirler, borç veya kredi konularında bazı huzursuzluklarrınz hafta sonuna doğru çözüme ulaşacak. Hafta sonu yurtdışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, eğitim veya seyahat ile ilgili aksiliklerle yüzleşmeniz, hoşunuza gitmeyen haberler almanız olası..



Oğlak ve Yükselen Oğlak
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca kariyer ve ebebeyn konuları ana başlıklar olarak hayatınızda öne çıkacaktır. Hafta başı sosyal çevrenizden harika destekler alabilirsiniz. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla olan iletişim trafiğiniz artacak; beraberce seyahat veya eğitim kararı almanız mümkün. Ancak bazı borç, kredi, vergi konuları sizi karamsarlığa düşürebilir, hesaplarınızı iyi yapın; ummadığınuız bit borç ile yüzleşebilirsiniz. 




Kova ve Yükselen Kova
 Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca, yurt dışı ilişkiler, eğitim, hukuk, medya , internet, seyahat, iletişim ve inanç konuları, hayatınızda öne çıkacak konular olacak. Hafta başı kariyer veya otorite figürlerine karşı psikolojinizi sağlam tutun, bazı gizli işler sorun yaratabilir, sağlığınız da etkilenebilir. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; kariyeriniz, aileniz ve ebebeyn ile ilgili iletişim trafiğiniz artacak. Hafta sonu, sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz; terfi, zam teşekkür alabilirsiniz. Ancak bu arada ortağınız veya eşiniz ile lütfen ego, gurur tartışmalarına girmeyin..



Balık ve Yükselen Balık
Güneş'in Terazi burcuna geçişinden dolayı, önümüzdeki bir ay boyunca, ortak gelirler, borç, kredi, vergi, prim ve burs konuları, hayatınızda öne çıkacak konular olacak., bazılarınız operasyon geçirebilirsiniz. Hafta başı sosyal çevre ile, yurtdışı, hukuk, medya, internet, eğitim, iletişim yardımlaşması görülebilir. Merkür, 4 Aralık'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçiyor; yukarıdaki konularda iletişim trafiğiniz artacak, vize başvuruları ya da hukuk davaları için olumlu bir dönem. İnançlarınız hakkında gireceğiniz sohbetler artabilir. Hafta sonu uzak  bir akrabadan hastalık haberi alabilir, bazı girişimleriniz engelle karşılaşabilir ya da yurt dışı işlerinizde ummadığınız bir masraf çıkabilir... 

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder