6 Eylül 2013 Cuma

6 Eylül 2013 - Astrolozi




Photo by ŞefkatDeğer

Ay, Başak burcunda ilerlerken güne giriyor. Dikkatimiz, ev işlerine, ev bakımına, temizliğe ve çalışma ortamına çevrilecektir. Bu konularda genel organizasyonlar, değişiklikler yapmak, bazı şeyleri yenilemek ihtiyacı doğabilir. Aceleciliğiniz de artabilir. İstenilenleri çabucak yapma telaşı görülebilir. Kişisel sağlık üzerinde titizlikle durma, ufak rahatsızlıkları sorun yapma eğilimi artabilir.

Öğleye doğru Ay ile Merkür kolkola girecekler. Kısa bir süre için de olsa, akıl ve mantık, ruh halinin etkisi altına girer. Bunun sonucu o anki şartlara göre olumlu veya olumsuz olabilir. Bu nedenle karar almak için iyi bir zaman olmamasına rağmen, kendini o konu karşısında nasıl bulduğumuzu görmek i.in iyidir. Başak burcunun gerektirdiği gibi, titiz ve sistemli bakış açısıyla eksikliklerimizi, hatalarımızı fark edebiliriz.

Saat 13:09'da Ay boşluğa girecek ve 22:12'ye kadar açısız ilerleyecek. Bu süre içinde yeni girişimleri tavsiye etmiyoruz. Son iş günü olması sebebiyle, hafta içi yarım kalan tüm işlerimizi bitirebilmek açısından harika bir zaman aralığı olacaktır. Ardından Ay, Terazi burcuna geçecek. Akşamın ilerleyen saatlerinde tarafsızlık, uyum, güzellikler, romantizm ve denge ana başlıklar olarak öne çıkacak. Ancak olayları her yönüyle düşüneceğimizden, karar vermemiz de uzun sürebilir..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder