23 Eylül 2013 Pazartesi

23 Eylül 2013 - Astrolozi



Photo by Şefkat Değer

Ay, haftaya Boğa burcunda ilerlerken giriyor. İstikrar ve kendimizi güvende hissetme ihtiyacı ile haftanın ilk gününe başlıyoruz. Konfor, lüks, maddiyat, iyi yemek, iyi ev, iyi işş.. hepsi bizim olmalı.. Atılım yapmayı sevmesek de, hepsini bir arada isteyeceğiz bugün. Yeniliklere biraz kapalıyız; üzerimize aldığımız projeyi ne pahasına olursa olsun, tamamlamak isteyebiliriz.. Acele etmekten hoşlanmayabiliriz, hatta zorlansak bile adımlarımızı hızlandırmak bize ağır gelebilir. 

Sabah çok erken saatlerde, Ay ile Venüs karşı karşıya gelecekler. Hedeflere ulaşmak için insanlarla kontakt kurmak isteğimiz kabarabilir; maddi anlamda güvende hissedebilmek için her istenilenin kolayca elde edebileceği gibi bir düşünce yoğunlaşabilir. Yoğun ilişkiler içinde olmak asıl amaçtır, ama diğerlerini dinlemek işimize gelmez; önemli olan kendi isteklerimiz olacaktır (kısaca bencil zamanlar). Bunu ortaya çıkarış biçimimiz ise tatlı sert bir havaya bürünebilir. İsraf ve aşırılık da veren bu zıtlık satın almadan, yemeğe veya konuşmaya kadar abartılara yol açabilir. 

Hemen ardından oluşacak Ay ile Mars sert açısı da adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa, kol girişme zamanlarına işaret. Bu tür olayları da mıknatıs gibi çekebiliriz. Hareketi pek sevmeyen Boğa'daki Ay'a, Aslan'daki Mars sayesinde acelecilik, dikkatsizce hareketler eklenince, kazalara da açık hale gelebiliriz; özellikle kesici ve yanıcı maddelerden uzak durun, ufak tefek kazalar yaşanabilir.

Ardından gelecek Ay ve Jüpiter olumlu görünümü ile, sabahın erken saatlerindeki hareketlilik, kendini çevremizle karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma isteğine bırakacak. Kısa süreli grup aktiviteleri için uygun saatlerdir. Özellikle pazarlama gibi veya halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren bir işte çalışıyorsanız bu transit saatlerinden mutlaka yararlanmalısınız.

Eveett, oldu sabah 10:12.. Yoğun gökyüzü hareketlerinden sonra Ay boşluğa giriyor; ama son açıyı Jüpiter ile yaptığı için, gökyüzünün en iyi etkili dev gezegeninin yardımlaşma, destek verme, birbirimizi anlayarak yapılacak işlerin yararlı olması ve mutluluk etkileri gün boyu etkili olacaktır. Ay boşlukta iken oluşabilecek kararsızlık ve netsizlik özellikleri, yerini iyimserlik ve hoşgörüye bırakabilir.. tadını çıkarın..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder