18 Eylül 2013 Çarşamba

18 Eylül 2013 - Astrolozi



Photo by Be Di
Tüm gün Ay, Balık burcunda ilerleyecek. Sezgilerimiz oldukça güçlü, hayallerimiz yoğun ve yaratıcı enerjimiz bugün yüksek.. Başkalarının hissettiklerine ve acılarına karşı oldukça duyarlı olacağız. Liderlik taslamadan herşeyi olduğu gibi kabullenebilir ve başkalarının problemlerini iştahla çözebilirken kendi sorunlarımızın da umursamaz bir tavırla zamanla geçmesini bekleyebiliriz.

Hele ki, sabah erken saatlerde bir kaç gündür bahsettiğim Venüs - Satürn - Kuzey Ay Düğümü kavuşumuna Ay, çok olumlu bir açı yapacak; yani bu kavuşumu tetikleyecek. Dün ve evvelki gün de yazdığım gibi, her tür ilişki kalıbı için oldukça olumlu etkiler verecek bu görünüm. Problemleri anlayışla ele alıp, kalıcı çözümler bulabiliriz. Bir çoğumuz dargın olduğumuz arkadaşlarımızla barışma imkanı yakalayabiliriz. Kuzey Ay Düğümü ise bu gelişmelerin niteliklerine "kadersel" bir etki katacaktır; yani sağlam olan ne varsa daha sağlamlaşacak, ancak eğer eksiklikler, yanlışlar varsa, yani temel sağlam değilse, gitmesi gereken gidecektir. Bu açının arkasından gelen Ay ile Pluto olumlu görünümü de zaten bu değişim, dönüşüm ve yenilenmeler için duygusal tüm desteği, gücü veriyor. Kısacası hayatımızda kadersel değişimler start almış durumda..

Akşama da üzerine, Ay ile Jüpiter arasında gerçekleşecek ışıldayan bir açı ile ile gökyüzü "yeme de yanında yat" der gibi.. İyimserlik, huzur diz boyu. Olayları, gelişmeleri olumlu, yapıcı bir tavırla ele alabilmek mümkün. Zaten Ay Balık burcunda ilerliyor; tüm niyetler, dualar için de enerjiler müsait. Kadersel olaylar yaşadığımız bu günlerde, şükretmeyi unutmayalım.. Himmetin ulaşabileceği, işlerimizin kolaylaşabileceği, mutluluğun artabileceği bu saatlerde, sakın teşekkürü eksik etmeyelim..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder