3 Eylül 2013 Salı

3 Eylül 2013 - Astrolozi





Bu gün Ay, Aslan burcunda ilerliyor. Samimi hareketli ve keyfimiz yerindeyse, huzurumuzun yüzümüzden okunabileceği bir gün geçireceğiz. Düzen, cesaret ve dayanıklılık bugün başlıca öne çıkacak anabaşlıklarımız. Güneş gibi parlayabilmemiz, ihtiyacımız olan ilgiyi kolayca görmemizi sağlayacaktır. Gerekli olmayan durumlarda bile kontrolü ele almaya çalışabiliriz; üzerimize düşmeyen vazifeleri üstlenebiliriz.

Sabah erken saatlerde ki, dün geceden etkisi başlayan Ay ve Uranüs arasındaki olumlu açının enerjileri, bize harika sürprizler hazırlayabilir ve sıradan bir sabah geçirmemize engel olabilir. Değişik ve monoton olmayan herşey dikkatimizi çekecektir.. Aklımıza bile gelmeyecek çılgın yanımız, bize göz kırpacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay ile Venüs'ün güzel enerjileri ile birleşince bu etki, bize yeni arkadaşlıklar, sürpriz karşılaşmalar yaratabilir. Tüm ilişkiler için bu akşamüstü oldukça olumlu saatler yaşayacağız. Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok özel ilişkiler, aşk meşk sevdasına düşürecek bir transit bu. Bu sevgi dalgası başka şeylere de yayılabilir. Sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeyler de olabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun saatler.

Akşam 20:52'de Ay boşluğa girecek. Ama yine de Ay son dokunuşunu Venüs'e yaptığından, bu süreçte genellikle evimiz veya bulunduğumuz çevre memnuniyet veren mekanlar olacaktır; keyifli bir akşam geçireceğiz. Bu hal karşı konulması zor bir rehavete, tembelliğe ve tabiat isteklerinin doyurulmasına yol açacaktır..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder