12 Eylül 2013 Perşembe

12 Eylül 2013 - Astrolozi




Photo by ŞefkatDeğer

Bugün Ay Yay burcunda ilerleyerek güne merhaba diyor. Hayata olumlu ve iyimser bakarak, mücadele ne kadar olursa olsun, işlerin sonunda kendi lehimize döneceğine inancımızın yoğun olacağı bir gün bu Jüpiter günü. Oldukça neşeli, hayatın nimetlerinden son damlasına kadar faydalanabilir ve yaşam sevinciyle dolu olabiliriz. Karamsa insanları etrafımızda istemeyebiliriz. Hatta sorunlarımızdan kaçarak, kendi sıkıntılarımızla bile vakit kaybetmek istemeyebiliriz. Medya, internet, yurt dışı ilişkiler, eğitim ve hukuk konuları da öne çıkabilir bugün. Soyut düşünceler, felsefe daha bir ilgimizi çekebilir.

Sabah saatlerinde Ay ve Uranüs arasında güzel bir açı olacak. Yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissedilebilir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak saatleri olabilir. Bu gibi şeylere imkan yoksa, enerjimizi kendimizi veya evimizi değiştirmek için kullanabiliriz. Değişik olan herşey bu saatlerde bize cazip gelecektir. Yalnız ani hareketlerimiz çevremizdekilerde tedirginlik yaratabilir. Kısacası güne fişek gibi başlamak oldukça mümkün bu sabah.

Öğle sonrasında, Ay ile Güneş arasında sert bir kare oluşacak. Bu etkinin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verebilir ve insanlarla olan ilişkilerde davranışlar gerginleşebilir; özellikle kadın - erkek ve otorite ile olan ilişkilerde. Alınganlık artacaktır, ayrıca kendimizi hasta veya mutsuz hissetmemize neden olabilir. Bazı küçük problemler, dikkat edilmezse, bu bir kaç saat içinde aniden krize dönüşebilir, aman dikkat.. Zannediyorum hiç birimizin fazladan probleme ihtiyacı yok.

Günün ikinci yarısında uzlaşmacı bir etki görülmediğinden, otorite figürleri bağlantılı tüm girişimlerinizi lütfen daha erken saatlerde halletmeye gayret edin, zira bu etki akşam Ay, 20:08'te boşluğa girene kadar sürecek..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder