7 Eylül 2013 Cumartesi

7 Eylül 2013 - Astrolozi


Photo by Pınar Altanoğlu Salman

Ay tüm gün Terazi burcunda ilerleyecek. Etrafımızdaki insanları memnun etmeye çalışacağımız bir gün geçireceğiz. Sosyal kişiliğimiz, bizi seven ve hayranlık duyan insanlarla bir araya gelmemizi sağlayabilir. Ancak haksızlık karşısında bir savaşçıya dönüşebilir, kendini savunamayan insanların kahramanı oluveririz.

Sabah erken saatlerde Ay ile Mars arasındaki uyumlu açı sayesinde, başkaları ile .çalışmak ve liderlik rolünü üstlenmek kolay olacaktır. Özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi, bu girişime destek olur. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayı sevmeyebiliriz; böylece başkalarının da güvenini sağlarız. Amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olabileceğimiz bir zaman aralığıdır.

Öğle saatlerinde Ay, Pluto ile sert bir görünüme girecek. Korkmayın, bu açının birkaç yönü var. Duygusallığımız ile başımız dertte ise, bizim için iyi olmayabilir; ani çıkışlar yapmamız mümkün. Duygusal güç mücadelesine girebiliriz, istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş gibi düşünerek, zararlı teknikler kullanmaya kalkışabiliriz. İnsanları sinirlendirebilir ve onların tepkisiyle karşılaşabiliriz. Yok, eğer kendimize karşı dürüst ve duygularımızı kabul eder bir tutumumuz varsa, o zaman fazla zorlanmayabiliriz. Aksine kendi içimize uzanıp neler istediğimize bakabilir; duygusal analiz yapabiliriz. 

Akşam ise Ay, Uranüs ile karşıt duruma gelecek. İşte gerçekten dikkatli olunması gereken saatler.. Duygular çok hassas, beklenmedik şekilde değişiveren, akıl-duygu çekişmesi içinde uçuk hareketlere yol verebilecek bir etki. Konuşmalara duygular çabucak karışabileceğinden bir de bakarsınız konuşmalar tartışmaya dönüvermiş. Bir de bu açıların kısa süreli bir T-kare kalıbı oluşturacağını düşünürsek ortamın gerginleşeceğiniz açıkça görebiliriz. Tüm bunların genelinde sanki biri size içinizden sürekli tutuklu olduğunuzu fısıldayabilir; siz de buna yenilmemek için isyankar bir tutum takınabilirsiniz. Birden sizi üzebilecek bir haber veya tam tersine sizi havalara uçurabilecek bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz.

Bütün bu sert görünümün yanında, öğleden sonra kesinleşse de, tüm gün etkili bir Güneş- Jüpiter olumlu açısı var. Cesaret, güven ve şans getiren bir transit. Şayet diğer transitler sizi kötü etkilemiyorsa, yapmak istediğiniz her şey planladığınız gibi gidebilir. Arkadaşlarla grup ilişkilerinde olmak için kolaylık sağlar. Planlarımızı kontrol ederek belli bir düzene oturtabiliriz. Sizden yüksek makamda, otorite figürü ile ilgili ilişkilerde iyileşme sağlar. Akşama doğru bu açının olumlu etkileri ışığı altında ruhani ve manevi çalışmalar etkili olacaktır.

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder