24 Eylül 2013 Salı

24 Eylül 2013 - Astrolozi




Painted by Serpil Gökçe
Ay bugüne Boğa burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor ve saat 10:34'te İkizler burcuna ayak basıyor. İletişim, bilgi, merak, hızlı düşünme, hızlı hareket ana başlıkları bugün öne çıkacak. Adapte olamayacağımız hiç bir iş olmayabilir bugün. Aralarında hiç bir bağ olmasa bile bir fikirden diğerine ya da bir düşünme biçiminden diğerine kolaylıkla geçebiliriz. İlgimizi çeken birden fazla şeyle aynı anda uğraşabiliriz.

Öğle saatlerine doğru Ay ve Güneş arasında harika bir açı oluşuyor. Kendimizi fiziki ve psikolojik açıdan uyumlu bir harmoni içinde bu saatlerde mümkün olacak. Bu ruh hali içinde her konuda samimi rahat ve olumlu olmak olası olacağı için, bu zaman aralığında işlerimiz rast gidecektir. Otorite figürleri ve kadın - erkek ilişkileri açısından oldukça gelişme kaydedebiliriz. Her türlü girişim için uygundur. Çünkü kişilerden hep olumlu enerjiler yayılır. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zaman aralığı. Sonuçta diğer zamanlara göre daha fazla kazançlı çıkmak kaçınılmazdır. Karşı cinsle olan ilişkiler, arkadaşlık, sevgi, söz, nişan, hatta evlilik için iyi gelişmeler olabilir. Bu saatlerin değerini bilmek gerek..

Ardından akşam üzeri Ay ve Neptün arasında sert bir kare oluşacak ve bu açının etkisi tüm akşam hissedilir olacak. Bu açı, hayalleri ve hafızadaki birikimleri  ön plana çıkaran bir transittir. Eski bakış açıları, ön yargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselir. Bu saatlerde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değildir. Yanliş yönlendirici bir etkisi vardır. Çevreye ve insanlara karşı hassasiyeti arttırır fakat bu artış doğru değerlendirmeden çok uzak olacağından, basit şeyleri bile problem haline getirmemize sebep olabilir. Bu akşam alkol almak da pek akıllıca olmayabilir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder