27 Eylül 2013 Cuma

27 Eylül 2013 - Astrolozi



Painted by Serpil Gökçe

Ay tüm gün Yengeç burcunda hareketine devam edecek. Yumuşak, koruyucu, hassas duygular tüm güne hakim. Ortamlardan ve başkalarının ruh hallerinden etkilenmek oldukça mümkün. Ancak bize meydan okunursa da anında huysuzlaşabiliriz. Etrafımızdaki insanlara güvenene kadar çekingen bir tavır sergilesek de alışılmışın dışında bir espri anlayışımız olacaktır. Nazik, duyarlı ve sevecen hislerle güne merhaba diyoruz. Ailevi ve milli konular ise bugün gündemin ana başlıkları.


Sabah erken saatlerde Ay ile Güneş arasında sert bir görünüm oluşacak. Otorite figürleri ve kadın - erkek ilişkileri için bu görünüm biraz riskli. Bu etkinin yükselttiği tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verir ki, insanlarla olan ilişkilerdeki davranışlar gerginleşebilir. Alınganlık tavan yapacaktır. Bazı küçük problemler, dikkat edilmezse krize dönüşebilir, çünkü arkadan öğle saatlerinde etkinleşecek Ay - Pluto karşıtlığı devreye giriyor.

Bu açının etkisiyle ilişkilerimizde çekişmelere neden olabilecek olaylarla karşılaşabiliriz. Düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zor olabilir. İsteseniz bile, öyle bir ters durum çıkabilir ki, bir an bütün kontrolünüzü yitirebilirsiniz. Bir yandan suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği, güçlü gerginlikler yaşatabilir.

Akşama doğru Ay ile Satürn arasında biraz daha olumlu bir açı oluşacak, bu saatlerde biraz enerjileri dengelemek mümkün ancak yine de fazla bir rahatlama sağlayamayacak çünkü hemen arkasından gece saatlerinde Ay, Güneş, Uranüs, Pluto arasında kocaman bir Büyük kare oluşacak.. işte bu  oldukça sert bir görünüm. Ani gelişebilecek, yeri yerinden oynatabilecek etkilere tanık olmak mümkün. Gökyüzü resmen damarımıza basıyor. Akşam üzeri geceye hazırlık olarak, akılcılık ve ölçülü yaklaşım biçimleri stoklamalıyız. Gece, sevimsiz sürprizlerin hangi koldan geleceği belli olmayabilir. 

Bu arada, yarın kesinleşecek, Venüs - Mars karesinin de etkileri bugün hissedilmeye başlanmıştır. Gökyüzü o kadar sert ki.. Kişisel ilişkilerimizde ısrarcı olabilir ve özellikle kendimizi ön plana getirici olabiliriz. İlişkilerde duygu dengeleri bozulabilir. Eğer karşılıklı istekler iyi belirtilemezse ileride çeşitli problemler çıkabilir, özellikle kadın - erkek ilişkileri zan altında. Sağlam temele oturtulamamış ilişkilerde, aşk veya arkadaşlıklar da olabilir, kopmalar yaşanabilir. Sakin, sabırlı ve akılcı davranmak önemle tavsiye olunur.

Şahsen ben, yorganı kafama çekeyim ve hiç yataktan çıkmayayım diyorum ama gökyüzünden kaçmak ne mümkün.. Yaşayacağız, göreceğiz, üzüleceğiz, olgunlaşacağız ve en önemlisi büyüyüp dönüşeceğiz..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder