2 Eylül 2013 Pazartesi

Renkler ve Burçlar (Kova) - Pınar Altanoğlu Salman





Kova Burcu ve Renkleri
Yaşamının neredeyse üçte ikilik bir bölümünü bir Kova'yla birlikte geçirmiş biri olarak, bu gün Kovalar'ı anlatacağım ve nereden başlayıp nerelere gelebileceğimi, yazmaya başlarken, inanın ben de bilmiyorum.

Öncelikle güvenilen ve güçlü karakterleri onların bazen aşırı koruyucu ve kollayıcı olma yanılgısına düşmelerine neden olabilir. Her şeyi ince eleyip sık dokuyarak, bin düşünüp bir söyleyerek ve insanlar hakkında son derece titiz gözlem yaparak, yanılgı payını sıfıra indirmeye çalışmaları bazen önyargılı olmalarına neden olabilir. Çok zeki, dostlarına bağlı, kendilerini geliştirmek istedikleri konularda inanılmaz azimli, kafasına taktığı işi ne olursa olsun yapmak adına çok hırslı ama ikna olmadığı konuyu dikkate almak konusunda imkansız bir yapıdadırlar. Sizin hatırınız için bir şey yapmaktansa, kendilerince size o işin neden yapılmaması gerektiğini azimle, inatla ve ısrarla kabul ettirmek için neredeyse enerjilerinin tamamını harcarlar (oysa işi yapmaya ikna olsalar, o kadar uzun ikna turlarına gerek kalmaz), bayan veya bay olmaları fark etmez, bu burcun her iki türde de aynı etkileri olduğunu söyleyebilirim. Oysa bazı burçların beyleri farklı, hanımları farklı özelliklere sahip olabilmektedir... Detayları zamana bırakalım bir gün laf mutlaka bu konuyada gelecektir.

Kova insanı orijinal, sıra dışı, bilimsel ve pozitif bilimleri detaylarıyla incelemekten hoşlanan bir yapıya sahip olsa da spritüel çalışmalara da bir o kadar meraklıdır. Kendi prensiplerine sıkı sıkıya bağlı yapısıyla bazen dikkafalı gibi gözükebilir hatta bencil ve soğuk olarak algılanabilir. Kendi içinde gelgitler yaşadığı için tutarsız,yıkıcı ve değişken ruh haliyle bazen çevresindekilerin tepkilerini çeker. Oysa o tüm bu gelgitlerin son derece normal bir ruh hali olduğunu düşündüğü için, neden insanların tepki gösterdiğini ve zaman zaman bu nedenle çevresinde düşündüğünden az insan olduğunu anlayamaz. Neden gayet mantıklı bir şekilde seçicilik yaptığı için ve dürüst olduğu için, insanları idare etmemesidir aslında.



Yeni yerler görmeye ama gayet kaliteli mekanlarda kalma koşuluyla meraklıdır, insanlar gibi gidilecek yerleri de kendi değer kriterleri içinde kategorize eder, eğer keyif alıyorsa aynı mekana müdavim olmaktan çekinmez dünyanın en güzel yerinde eğer ufak bir can sıkıcı durumla karşılaşmışsa da orası artık defterden silinir ve unutulmaz... Sevgili Kovalar'ın renkleri arasında koyu mavilerin yeri çok fazladır, kobalt mavi, lacivertin en koyu tonları onları rahatlatır. Kobalt mavi kovanın içindeki dönüşüm enerjisinin rengidir, dingin ama aynı zamanda canlı, sakin ama aynı zamanda enerji dolu bir renktir. İç huzuru dünyevi huzurla birleştiren bir renktir kobalt mavi. Kobalt mavi nazar boncuklarının en temel rengidir, nazara karşı etkilidir ve kötü enerjinin kırılması açısından bir çok kültürde kullanılan bir renktrir. Kobalt mavi yekpare kullanılabilir yani elbiseleriniz, mantolarınız, pelerinleriniz kobalt mavi olabilir bu kış..Bu rengi illa diğer renklerle karıştırmak zorunda değilsiniz. Karşınızdaki kişiyi rahatlatan bir ton olduğu için baştan aşağı kullanabilirsiniz.

Kova insanı bilim kurguya meraklıdır ve birçok uzay filminde kobalt mavi kıyafetler kullanılmıştır, sizce bu bir tesadüf müdür??? Ben tesadüflere pek inanmam ama belki sizler inanıyorsunuzdur.
Kobalt aynı lacivert gibi düşünmeyi kolaylaştırır, enerji çalışmalarında enerjinin rahat akmasını sağlar, yaratıcılığı körükler ver sizleri yepyeni ufuklara yönlendirir. İlham verir, kobalt mavisine gençler elektrik mavi derler, sigara içenler de Parlement mavisi der. Aslında hepsi kobaltı kast etmektedir. Kova ve kobalt güzel bir kombindir bence Tüm Kovalar'ın kobalt gibi enerjiyi kolay akıtması ve çevrelerine ilham vermesi dileğiyle.. Ama siz yine de unutmayın renginiz ne olursa olsun, en güzel renk enerjinizle dünyaya kattığınız renktir.

Pınar Altanoğlu Salman

1 yorum:

  1. Sayın.

    Ben Bayan, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Singapur, Almanya, Hong Kong, Çin'de bulunan DEA LAE GLOBAL FINANCE LIMITED'den Vanda. Geri Dönüşsüz Kredi, Proje Finansmanı, Banka Garantileri (BG), Bekleme Akreditifleri (SBLC), Akreditif (LC) sunma kapasitesine sahip, kayıtlı özel borç veren, yatırımcı, finans tüccarı, doğrudan tedarikçisi ve finansal enstrümandan para kazandıran kuruluşuz. indirim oranıyla dünya çapında en yüksek puan alan bankalardan. RWA, ilgilenen herhangi bir müşteriyle birkaç bankacılık günü içinde anlaşma yapmaya hazırız, Anlaşma Belgemizde belirtildiği gibi derhal teslim ederiz. Lütfen ilgileniyorsanız, prosedürümüz için e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: dealae@usa.com

    Not: Temsilciler, Komisyoncular, Danışmanlar ve Aracılar,
    Komisyona dayalı olarak dünyanın her yerinden müşterilerini getirin ve ilgili tüm tarafların faydaları için tam bir güven içinde birlikte çalışacağız. ŞİMDİ UYGULA!!! YENİ BİR İŞ BAŞLATMAK VEYA MEVCUT İŞLETMENİZİ GENİŞLETMEK İÇİN GERİ ÖDEME OLMAYAN KREDİ, PROJE FİNANSMANI VE BG / SBLC İÇİN. Lütfen ilgileniyorsanız, e-posta yoluyla prosedürümüz için bizimle iletişime geçin: dealae@usa.com

    ŞİRKET BDT VE KAYIT DETAYLARI
    Firma Adı: DEA LAE FAST SERVICE
    Şirket Sicil No: 1916478
    Kuruluş Tarihi: 31 Mayıs 2013
    E-posta: dealae@usa.com

    YanıtlaSil