8 Eylül 2013 Pazar

8 Eylül - 14 Eylül Haftası ve Burçlar - Astrolozi






  Koç ve Yükselen Koç
Hafta başı aşk, çocuklar, yetenekler ve eğlence ile ilgili lonularda borç, alacak, kredi zorlanmaları yaşanabilir. Merkür 29 Eylül'e kadar ikili ilişkiler, ortaklık ve evlilik alanlarında iletişim trafiğinizi attıracak, ancak sert çıkışlar sorun yaratabilir, dikkat, otorite figürleri ile sorun yaşamayın. Psikolojik açıdan sağlam bir dönemdesiniz, kolaylıkla içsel huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk, çocuklar, eğlence ve yetenek konularında güzel ani gelişmelere hazır olun, sürprizler kapıda.



Boğa ve Yükselen Boğa
Hafta başı hane içinde ikili ilişkiler, evlilik veya ortaklık konularında zorlanmalar, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Merkür 29 Eylül'e kadar çalışma ve sağlık evinizde kalacak, günlük hayatınızda yardımcılarınız ve sağlık ile ilgili konularda iletişim trafiğiniz artacak. Bazı yurtdışı ilişkiler, hukuk, eğitim, medya ve internet alanlarında iletişimsel problemler var bu hafta. İkili ilişkilerde, kıskançlık ve hırsalara ayrıca bu dönem dikkat edin. Sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu bilinçaltınız size özgürlük diye haykırabilir; bu bazı yeteneklerinizin ortaya çıkmasına neden olacaktır, sürprizlere açık olun.




İkizler ve Yükselen İkizler
Hafta başı çalışma ve günlük hayatınızda bazı iletişim, ulaşım ve eğitim problemleri yaşayabilirsiniz; araba veya iletişim cıhazlarının arızalarına dikkat. Merkür 29 Eylül'e kadar aşk, çocuklar, eğlence ve yetenekler konusunda iletişim trafiğinizi yoğunlaştıracak. Ancak bu hafta yine bu alanlarda harcamalarınız artabilir veya ani değişimler deneyimleyebilirsiniz. Sağlığa dikkat. Hafta sonu kariyeriniz ile ilgili çabuk gelişen güzel haberler alabilir, sosyal çevrenizden eğitim, seyahat, ulaşım, medya desteği sağlayabilirsiniz. 




Yengeç ve Yükselen Yengeç
Hafta başı aşk, çocuklar, eğlence ve yetenekler ile ilgili cebinizden para çıkabilir ve bu konularda gözünüzde özgüveniniz sınanabilir. Merkür 29 Eylül'e kadar hane ve aile ilişkilerinizde iletişimin artmasına neden olacak. Bu hafta aileniz veya eşiniz ile bazı problemler yaşayabilirsiniz. Aşk ve çocuklar konusunda güzel haberlere hazır olun, yaratıcılığınız artabilir; sanat ile ilgili eğitim veya seyahat kararı verebilir, çocuğunuz varsa okul hayatı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ortağınızda ya da eşinizden maddi destek gelebilir ya da yeni bir iş teklifi alabilirsiniz.



Aslan ve Yükselen Aslan
Hafta başı aile ya da evinizle ilgili bazi aksilikler yaşayabilir veya sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Merkür 29 Eylül'e kadar iletişim, eğitim, ulaşım, seyahat, medya konularında trafiğinizi arttıracak; yakın çevrenizin sağlık, operasyon haberlerini alabilir, günlük hayatınızda ulaşım, iletişim cihazları arızalarıyla karşılaşabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili güzel bir döneme giriyorsunuz, dargınlıklar bitebilir. Evinizle ilgili yenilenme, revizyon için uygun bir hafta; aileden size maddi destek de gelebilir. Uzak seyahat, yurtdışı ilişkiler, eğitim, hukuk, medya ve inançlarınız ile ilgili ani gelişmeler yaşamanız da bu hafta oldukça mümkün. Hafta sonu süprizlere açık olun.



Başak ve Yükselen Başak
Hafta başı iletişim, yakın çevre, seyahat ve ulaşım konularında bazı gerçekler, psikolojinizi zorlayabilir, bazı bakım işleri canınızı sıkabilir. Merkür 29 Eylül'e kadar maddi gelirler ile ilgili iletişim trafiğinizi arttıracak. Aşk, çocuklar, yetenekler ve eğlence ile ilgili bu hafta harcamalarınız olabilir. Risk almamanızı tavsiye ederim. Yakın çevre, seyahat ve eğitim konularında gelişmeler yaşayabilir, ayrıa bu alanlardan güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu psikolojik olarak güçlü hissedecek, bazı çözümsüz kalmış problemlerinizi çözme imkanı bulabileceksiniz. 



Terazi ve Yükselen Terazi
Hafta başı sosyal çevreniz ve hayatınız size maddi sorunlar yaratabilir, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Merkür 29 Eylül'e kadar tüm konularda iletişim trafiğinizi arttırcak; ancak hafta içi aile ve ev içinde bazı fikir farklılıkları yaşayabilirsiniz. Maddi konularda hırs yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çalışma ortamında bu hırsı yaratıcılığa döndürmeniz muhtemel, bu kendinizi iyi hissettirecek. Hafta sonu sosyal çevreden bir ortaklık veya evlilik önerisi gelebilir, bir arkadaşınız ile ortak bir girişime imza atabilirsiniz.  



Akrep ve Yükselen Akrep
Hafta başı kariyeriniz ile ilgili işleriniz yolunda gitmeyebilir, otorite figürleri sizi zorlayabilir. Merkür 29 Eylül'e kadar sizi bir takım iletişim, imza konularında hataya düşürebilir, dikkat edin; ayrıca bazı dedikodular duyabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ve medya konularında yakın çevre ile iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Oldukça çekici ve hırslı hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta sizi gökyüzü aşk ve yetenek konularında destekliyor. Çalışma hayatınızda hafta sonu, yeni gelişmelere, kişisel bakım ile ilgili uğraşlara da açık olun; yeni iş teklifleri gelebilir. 




Yay ve Yükselen Yay
Hafta başı yurtdışı ilişkiler, hukuk, eğitim, medya ve internet konularında engellere, zorlanmalara hazır olun. Merkür 29 Eylül'e kadar sosyal hayatınızdaki trafiği arttıracak ancak bu sizin için bu hafta harcamalara neden olabilir. Arkadaş çevresinden gelebilecek borç isteklerine sıcak bakmayın. İçsel gözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz; gizli kapaklı tüm işlerden uzak durun. Bu hafta daha çok hane içinde ailenizle olmak, evde değişiklikler yapmak size huzur verebilir. Hafta sonu aşk, çocuklar ve eğlence konularında ani gelişmeler, ya da ani bir seyahat veya eğitim kararı alabilirsiniz.



Oğlak ve Yükselen Oğlak
Hafta başı sosyal çevrenizden beklediğiniz desteklerde engellemelerle karşılaşabilirsiniz, beklediğiniz borç, kredi, prim gelmeyebilir. Merkür 29 Eylül'e kadar kariyer konusunda otorite figürleri ile trafiğinizi arttıracak, ancak bu hafta bazı girişimlerinizde baskı ile karşılaşabilirsiniz; yapıcı olmaya devam edin. Bu dönemde sosyal çevrenizde bazı kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. Hafta içi arkadaş çevreniz ile bir takım eğitim, seyahat, sanat konuları gündeme gelebilir. Ayrıca hafta sonu, ev veya ebeveyn ile ilgili güzel bir destek var; ev almak isteyenler kolayca kredi bulabilir ya da anne-baba bazı konularda sizlere yardımcı olabilir. 




Kova ve Yükselen Kova
Hafta başı ortaklık ve evlilik konularında otorite figürlerinden engellemelerle ve zorlanmalarla karşılaşabilir, beklediğiniz anlaşmayı yapamayabilirsiniz. Merkür 29 Eylül'e kadar yurtdışı ilikiler, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve internet konularında trafiğinizi arttıracak; ancak bu hafta bu alanlarda şanssızsınız, bu durum sizi psikolojik olarak zorlayabilir, sağlığınıza dikkat edin. Kariyer konusunda hırs yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hafta içi bu konularda maddi destek, terfi gibi güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevreden hafta sonu eğitim, iletişim, medya ve ulaşım konularında ani gelebilecek ortak proje tekliflerine, süprizlere hazır olun.



Balık ve Yükselen Balık
Hafta başı çalışma hayatınızda veya sağlık konularında; yurtdışı bağlantılı hukuksal, eğitimsel veya iletişimsel zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Merkür 29 Eylül'e kadar miras, kredi, borç, prim, burs, sigorta, vergi konularında ortak gelirler trafiğinizi arttiracak. Ancak hafta içi sosyal çevrenizden bu konularla ilgili destek beklemeyin ve bu tip ilişkilere girmeyin. Eğitim ve iletişim konusunda hırs yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu alanlarda sanatsal ve manevi girişimler için bu hafta çok uygun. Ayrıca çalışma hayatınızda hafta sonu ani gelişen süprizlere açık olun, maddi kazançlar kapıda. 

Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder