28 Eylül 2013 Cumartesi

28 Eylül 2013 - Astrolozi



Painted by Be Di



Ay bugün de Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bugün de ailevi ve milli konular öne çıkacak. Yaşadığımız yerin rahatlığı ve duygusal güven ihtiyacı bizi ele geçirebilir. İnsanlarla duygudaşlık kurmak pek bir kolay gelebilir bize bugün, ancak kasıtlı bir söz ya da harekete maruz kalmamış olsak dahi hassasiyetimiz nedeniyle sert çıkışlar yapabiliriz ve sonrasında içimize kapanabiliriz. Bugün kendi bildiğimiz yolda yürümeyi tercih edeceğiz.

Sabah erken saatlerde Ay ile Jüpiter kol kola girecek, bu bizi endişe ve korkularımızdan uzaklaştırabilir; kendimize güvenmek, başkalarına ve kendimize karşı toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp onları güzele çekebilmek, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün. Arkasından ise Ay, Venüs ile güzel bir görünüm yapacak; bu da çevremizdekilerle birlikte güzel zaman geçirebilecek, eğlence ve dostluk enerjisi verecektir. Mutluluk kolayca filizlenebilir..

Evet, bir kaç gündür bahsettiğim Venüs ile Mars arasındaki sert açı, 16:32'de kesinleşiyor. Tüm ilişkilerimiz için lütfen ani çıkışlardan uzak duralım, sonradan pişman olacağımız davranışlara girmeyelim. İlişkilerimizde karşı tarafa çok önem verdiğimizi ancak karşılığını alamadığımızı düşünebilir ve memnun olabileceğimiz başka birine yönelmek isteyebiliriz.. Ya da karşımızdaki kişi bize çok şey verdiğini ama karşılığını alamadığını düşünebilir; yani bir çeşit frekans farklılığı yaşayabiliriz. O yüzden sakin ve düşünceli hareketler prim yapacaktır.

Kısacası günün ilk yarısı tüm pozitif enerji toplanmalı, bataryalarımızı şarj etmeliyiz. Karşımıza çıkabilecek stresli olaylara karşı böylece daha toleranslı davranabilmeyi başarabiliriz.. Gökyüzü bize zor açının yanında, antidepresanını da hazırlamış. Böylece bu Venüs - Mars karesinden alnımızın akıyla çıkabilmemiz mümkün..

Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder