5 Eylül 2013 Perşembe

5 Eylül 2013 - Astrolozi




Ay, tüm gün Başak burcunda ilerliyor. Oldukça pratik, objektif, analizci, detaylara önem vereceğimiz, serinkanlı ve olgun görüneceğimiz bir gün geçireceğiz. Attığımız adımlarda sistemli ve düzenli olabilmek, öğrendiklerimizi aynen bir karıncanın yuvasına yiyecek taşıması gibi depo etmek, başka insanların kaçtığı, titizlik gerektiren her türlü sıkıcı işle başa çıkmak, bugün ana başlıklarımız.. Hiç bir ayrıntıyı atlamamak için, aynı işin üzerinden defalarca geçebilir, yani feci bir işkolik olabiliriz.

Sabah çok erken saatlerde Ay, Satürn ile güzel bir açı yapacak. Bu etki altında birkaç saat sadece kendimizle baş başa kalmak isteyebiliriz. Derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Birileri ile görüşmek gerekirse, karşımızda ciddiyet ve olgunluk arayabiliriz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak daha kolay olacaktır. Öğleye doğru ise Ay, Pluto ile harika bir açı yapacak. Bu, duygusallığı canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir ve duygularımızın kontrolü altına girebiliriz. Bu saatlerde, önemli olan şey, duyguları ne tamamen serbest bırakmak, ne de bizi idare etmelerine izin vermektir.

Saat 14:36'da Başak burcunda 13 derecede Yeni Ay gerçekleşecek. Çalışma hayatı, sağlık, bize yardım edenler yani yardımcılarımız ve varsa evcil hayvanlarımız ile ilgili güzel gelişmelere, yeni başlangıçlara neden olacak. Yeni Ay'ın gerçek ana başlığı "hizmet". 2 derece farkla Zosma sabit yıldızı ile kavuşumda; yani yaptığımız yardımlar farkedilmeyebilinir. Ancak unutmamak gerekir ki, bu tarz girişimlerde önemli olan kendi tatminimizdir; ne yaparsak kendimize yaparız. Yeni Ay'ın Jüpiter'e gülücük atması ve Pluto'nun da olumlu etkilerinin bu saatlerde hala devam etmesi, bu tarz hizmetlerden oldukça yarar sağlayacağımız yönünde. Ama tekrar etmekte fayda var, "yardım" adı üzerinde; karşılık, onaylanmak, takdir edilmeyi beklemeden yapılanı makbuldür. Buradaki terazimiz, sadece ve sadece kendi vicdanımızdır.

Bu etkilerle gireceğimiz akşam saatleri, kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmamıza ve bu tür insanlarla birlikteliğe uygun. Aslında bu zaman aralığı, bir tür karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma zamanı. Yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayacak ve herkes mutluluk duyacaktır. Özellikle pazarlama gibi veya halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren işler, bu dönemde oldukça olumlu etkiler alacak..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder