2 Eylül 2013 Pazartesi

2 Eylül 2013 - Astrolozi





Sabaha karşı 03:00'te Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Sıcaklığımızla, lider özelliklerimiz bugün öne çıkacak. Bizi pohpohlayan insanların çevremizde olması bizi mutlu edecek; pırıl pırıl parlayıp, dikkatleri üzerimize çekmek bizi çok memnun edecek. Özgüvenimiz yüksek olacağından, aslında ego demek istedim, eleştirilmek ve istemediğimiz davranışlar karşısında kendimizi geri çekeceğiz.

Sabah erken saatlerde Ay, bir de Mars ile kolkola girince, ego tavan yapabilir. Kendimizi ters ve her an kızmaya hazır hissetmek çok kolay olacak. Egoyu ve enerjiyi ayarlamakta, dengede tutmakta zorlanabiliriz. Fizik gücümüzün de şaşırdığı bir zaman aralığıdır. Birden öfkelenmek ve bu öfkenin önüne geçememek oldukça mümkün. Zor olan işleri yapmak çok kolay  gelebilir bize. İşte kendimizi deneyebileceğimiz bir sabah.. Hodri meydan..

Öğle sonrasında Ay, Satürn ile sert bir kare yapmaya hazırlanacak. Bu saatlerde ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkması mümkün. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme, kısıtlanmış, engellenmiş hissetme düşünceleri yoğunlaşabilir. Duygular ve düşünceler gerçeğe uymayacaktır. İlişkiler açısından da, bu içten gelen olumsuzluğun verdiği enerji ile soğuk havalar esebilir. Öğleden sonra önemli bir görüşmeniz varsa, işiniz zor gidecektir. Samimi ve sıcak diyologlar maalesef pek kolay görünmüyor. Hele bir de Ay, Neptün'e 150 dereceden stresli bir bakış da atınca kendimize güvenimiz sarsılabilir..

Akşam saatlerinde ise, hava biraz yumuşuyor. Ay ile Uranüs arasındaki harika açı, yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissettirebilir. Farklı ve değişik ortamlarda bulunmak, yeni insanlar tanımak için uygun saatler. Bu gibi şeylere olanak yoksa, yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Enerjik, heyecanlı, monoton dışı hissetmek bu akşam çok normal. Ufak sürprizler de bu saatlere renk katabilir...

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder