4 Eylül 2013 Çarşamba

4 Eylül 2013 - Astrolozi




Ay, güne boşlukta ilerleyerek girecek, taa ki 13:43'te Başak burcuna geçene kadar da boşlukta kalacak. Sabah saatlerinde Aslan burcunun da etkisi ile lütfen önümüze çıkan işlere atlamayalım, zira bu tip girişimlerde netlik elde etmek oldukça zor olacaktır.

Öğleden sonra seçicilik, anahtar kelimemiz olabilir. Zekamızı hangi fikrin bizim için daha yararlı olacağını keşfetmek için kullanmaya çaba gösterebiliriz. Başak'ın yönetici gezegeni Merkür bize ileri bir zeka ve keskin bir algı sunacaktır. Ciddiyet ve sadelikle, hep başkalarına yararlı olma isteği duyabiliriz; insanlar için bir şeyler yapmak, bugün bizim için önemli olacak. Kendimizi yorgun hissedene kadar çalışıp sonra da omuzlarımızdaki fazla yükten yakınmak, Merkür günü olan Çarşamba'ya, hele ki Başak'taki Ay ile çok yakışacak; aman etrafınızdakileri lütfen bunaltmayın.

Akşam saatlerinde Ay ile Neptün karşı karşıya gelecekler. Bu, zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh hali içine çeken bir etkidir. Belirsiz hissedişler ve çok aşırı hassasiyet kafa karıştırabilir. Aşırı şüphecilik ve endişe de işim cabası olabilir. Başkalarını veya olayları anlamak şöyle dursun, kendimizi bile yanlış anlayabiliriz. Alkole ve garip alerjilere karşı temkinli olun. Basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif düşünceleri besleyebilir. Bu saat aralığında, sanatsal veya ruhani aktivitelerle vakit geçirebilirsek, bu negatif havadan kendimizi kurtarabilirz...

Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder