31 Ağustos 2013 Cumartesi

Renkler ve Burçlar (Yay) - Pınar Altanoğlu Salman




Yay Burcu ve Renkleri
Doğa ve doğal olan herşeyi seven Yay burcu insanı, içinde kaynayan ateşi ile doğadaki en hareketli, sevecen parçalardan biridir. İnsancıl, merhametli, iyi niyetli ve çoşkuludur. Çoşkusu tüm çevresindekileri sarıp sarmalar. O denli iyi niyetli ve temiz kalplidir ki herkesi kendi gibi zanneder ve bu nedenle bazen büyük hayal kırıklıkları yaşar ama dostluğu kardeşcesine, aşkı tutkuyla yaşar. Yay burcu bir dostunuz varsa bilin ki hayat boyu yanınızdadır, sizde ona aynı temiz kalp ve sevgiyle bağlıysanız.
Sürekli eğitime ve kendini geliştirmeye aç olan Yay burcu insanı, gezerek öğrenmeyi seven, kaşif ruhu sayesinde özgür, neşeli, maceralara açık ve gözüpektir. Bazen konsantrasyonunu zor toplaması bir çok işi aynı anda yapma çabasındandır ki bu durumda aslına onlara pek yakışır.

Ateş grubu Yay burcu insanının elbette ana renklerinden biri kırmızıdır, ancak ben kırmızı üzerinde bundan evvel bolca durduğum için, Yay burcunun diğer renklerinden birini anlatacağım bugün.


Yay renklerini arasında turkuaz, deniz yeşili, koyu mavi ve kahverengi de vardır aslında... Bu denli doğa sevenlerin doğanın bu eşsiz renkleriyle can bulmamaları olası değil zaten. Deniz Yeşili dünyayın en büyük alanlarını kaplayan denizlerin rengidir, her insana huzur verir ve rahatlatır. İnsanlara güven veren renklerin ikincisidir. Mavi ve deniz yeşili güveni sembolize eden iki renktir. Aynı zamanda yeniliği, gençleşmeyi ve yeniden canlanmayı çağrıştırması nedeniyle bence bu anlamda yaylara yakışan en güzel renklerden biridir. Yeşil sevenler paylaşımı, cömertliği ve uyumu severler. Çevrelerinde aranan insanlardır. Genellikle üretken, çevresiyle barışık, içten ve samimi yapılarıyla toplum içinde diğerlerinden ayrılırlar. Aynı zamanda hareketlerinde dengeli, düzenli ve ahenk içindedirler.

Deniz yeşili üretkenliği arttırdığı için çalışma odalarınızda, mutfakta ve bürolarda belli duvarlarda çok başarılı sonuçlar verir. Hastane, banka gibi kurumlarda girişlerin deniz yeşilinin tonlarında olması girilen ortama güven duymaya ve rahatlamaya neden olur. Deniz yeşili insanın gözlerini dinlendirir ve kalp hastalıklarında kullanılan bir renktir. Mağaza vitrinlerinde yeşil diğer renklerle en iyi kombinlenen ve vitrine can katan renklerdendir, tıpkı Yay burcu insanının çevresinde ve toplum içinde, diğer renklerle en iyi anlaşanlardan, onların ortak özellikleriyle bağ kurarak herkesin mutlu hissetmesini sağlatan yapısı gibi. Yay burcu insanının çevresinde olmayı hepimiz severiz, çünkü doğal bir sıcaklık ve çoşkuyla sarmalanır, iyi zamanlarımızda olduğu gibi kötü zamanlarımızda da aynı içtenlikle yanımızda olacağına güvendiğimiz için.

Deniz yeşili mide rahatsızlıklarında da iyi gelen bir renktir, tıpkı yeşil renk sebzelerin mideye iyi geldiği gibi. Zehirli maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur, sinirleri destekler ve hücrelerin yenilenmesinde ve onarılmasında sadece yeşile bakmak bile iyi gelir, bu nedenle organik ürünlerin organik olduğuna bizi inandırmak için deniz yeşili ambalajlar veya logolar kullanılır, anti-aging ürünlerde deniz yeşili tercih edilir, sadece renk bile ürüne güvenmemizi sağlar. Yani sadece yay burcu olması bile dostunuza güvenmenizi sağlayacağı gibi. Olumsuz olarak çok aşırı kullanılan deniz yeşili bazen yorgunluk veya aşırı rahatlık sonucu biraz fazla uyku yapabilir bu nedenle uyku terapistleri uyuyamayanlara odalarını açık uçuk deniz yeşili veya nil yeşili boyamalarını tavsiye ederler. Benden söylemesi... Yay için kırmızı ve yeşilin vurgusu her zaman uğurlu ve onların ışıltısını daha da ortaya çıkaracak iki renktir... Ama hep dediğim gibi en güzel renk sizin öz enerjinizle evrene yaydığınız renktir. Renginiz hiç solmasın.



Pınar Altanoğlu Salman

1 yorum:

  1. Sayın.

    Ben Bayan, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya, Singapur, Almanya, Hong Kong, Çin'de bulunan DEA LAE GLOBAL FINANCE LIMITED'den Vanda. Geri Dönüşsüz Kredi, Proje Finansmanı, Banka Garantileri (BG), Bekleme Akreditifleri (SBLC), Akreditif (LC) sunma kapasitesine sahip, kayıtlı özel borç veren, yatırımcı, finans tüccarı, doğrudan tedarikçisi ve finansal enstrümandan para kazandıran kuruluşuz. indirim oranıyla dünya çapında en yüksek puan alan bankalardan. RWA, ilgilenen herhangi bir müşteriyle birkaç bankacılık günü içinde anlaşma yapmaya hazırız, Anlaşma Belgemizde belirtildiği gibi derhal teslim ederiz. Lütfen ilgileniyorsanız, prosedürümüz için e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: dealae@usa.com

    Not: Temsilciler, Komisyoncular, Danışmanlar ve Aracılar,
    Komisyona dayalı olarak dünyanın her yerinden müşterilerini getirin ve ilgili tüm tarafların faydaları için tam bir güven içinde birlikte çalışacağız. ŞİMDİ UYGULA!!! YENİ BİR İŞ BAŞLATMAK VEYA MEVCUT İŞLETMENİZİ GENİŞLETMEK İÇİN GERİ ÖDEME OLMAYAN KREDİ, PROJE FİNANSMANI VE BG / SBLC İÇİN. Lütfen ilgileniyorsanız, e-posta yoluyla prosedürümüz için bizimle iletişime geçin: dealae@usa.com

    ŞİRKET BDT VE KAYIT DETAYLARI
    Firma Adı: DEA LAE FAST SERVICE
    Şirket Sicil No: 1916478
    Kuruluş Tarihi: 31 Mayıs 2013
    E-posta: dealae@usa.com

    YanıtlaSil