26 Ağustos 2013 Pazartesi

26 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay tüm gün Boğa burcunda ilerleyecek. Yumuşak başlı, sakin, kolay kolay sinirlenmeyecek gibi görünsek de günün tamamına etki eden enerjiler yüzünden, sınırlarımız ihlal edilirse öfkemiz korkunç olabilir. İstikrarli ve dengeli çalışmanın günü bugün, evet tembel hissedebiliriz ama planlı hareket için enerjimiz mevcut. Konfor ve lüks düşkünlüğümüz artabilir. Hirişimlerimizin kalıcı ve somut olması bizler için oldukça önemli olacaktır. Bugün önceliğimiz, duygusal ve fiziksel açıdan güvende kalmak.. Çok erken saatlerde Ay ile Satürn karşı karşıya gelecekler; güne engellenmiş, kısıtlanmış, güvensiz hissederek girebiliriz. Ama korkmayın, arkasından gelecek Pluto üçgen açısı bize hafta başı için gerekli enerjiyi temin edecek. Duygusallığı canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir ve duygularımızın kontrolü altına da girebiliriz. Bu süreçte önemli olan şey duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de sizi idare etmesine izin vermemek.

Öğle saatlerinde Ay ile Jüpiter arasındaki görünüm sayesinde daha iyimser, cana yakın olmaya ve bu tür insanlarla bir araya gelmeye özen gösterebiliriz. Etrafımızdaki insanların rahatı ve mutluluğu bizim için önemli olacaktır. Maddi olarak da girişimler için oldukça uygun saatler; iletişim her konuda oldukça akıcı.. Akşama kadar da etki devam edecek.

Gün genelinde, Merkür ve Güneş, Neptün'ün tam karşısında yer alıyorlar. Bu bazı belirsizliklere ve karmaşalara neden olabilir. Ego enerjimiz düşük olacaktır, zor durumların üstesinden gelici ve kendimize güvenen bir ruh halinde olamayabiliriz. İlişkiler, görüşmeler ve anlaşmalar çok başarılı geçmeyebilir. Yanılgılara, hayal kırıklıklarına mahal vermemek için hedefleri iyi belirlemeli ve detaylara gerekli önemi vermeliyiz. Önsezilerimiz oldukça kuvvetli çalışabilir, başka insanların düşüncelerini adeta okur olabiliriz. Hayallere dalmak da epey kolay görünüyor. İhtiyaçlara karşı duyarlılık ve hassasiyetimiz artabilir. Disiplinli düşünce, açıklık, kesinlik isteyen işleri yapmak için aslında oldukça verimsiz bir iki gün geçirebiliriz. Randevuları, vaat ve sözleri unutma, yolunu şaşırma, araba kullanmada dalgınlık, konuşma tutkluğu, yanlış anlama, kasıtlı veya kasıtsız yalan söyleme gibi durumlar bu iki gün için normal sayılmalı. Şaşırtıcı bir söz söylemek veya birinden bu tür sözler duymak da oldukça mümkün.

Akşama da Venüs ile Uranüs karşıtlığı devreye giriyor, sanki Neptün yetmemiş gibi..Bir kaç gün boyunca aniden, beklenmedik tarzda karşımıza çıkacak durumlar, huzursuzluk ve şaşkınlık, heyecan verecektir. Maalesef, ikili ilişkilerde, maddi olaylarda, sanatsal ilişkilerde denge bozulabilir. İlişkilerimizin formunda değişiklik yaptırabilecek çekişmeler yaşayabiliriz. Yeni ilişki başlangıçları, maddi girişimler için uygun zamanlar değil. Bu zamanda yapılacak en iyi şey, hoşumuza giden bir uğraşı, hobi, yaratıcı sanat etkinlikleri, yeni fikirler, yeni teknikler ile uğraşmak olacaktır..


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder