20 Ağustos 2013 Salı

Afrodizyak Tarifler (Balık) - Gamze Özer / Astrolozi



Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..





Balık Erkeği için Mükemmel Bir Gece
Su burcundan olan sevgilinize deniz mahsullerinden oluşan bir mönüyü karşı konulmaz bulması sizi şaşırtmasın. Egzotik,rengarenk balık yemeklerini lezzetli soslarla yemekten çok hoşlanır, hele bunlar en sevdiği şarapla birlikte sunulursa daha da makbule geçer.
Birinci adım:


Balık yemeklerinin her aşamasından pek hazettiği için, onu lezzetli ordövrlerle karşılayın. Peynir sosuyla havuç gibi sade bir şeyler ya da aklınıza ne gelirse. Beraberinde sek beyaz şarap ikram edin.

İkinci adım: 
İstekli istiridye çorbası 1 kg istiridye 1/4 bardak tereyağı 1 bardak hafif krema Bir tutam tuz Bir tutam karabiber 1 diş ezilmiş sarımsak 1/2 ince kıyılmış soğan
İstiridyeleri ince ince doğrayın ve sakladığınız suyun yarısıyla mikserden geçirin. Soğan ve sarımsağı tereyağında altın sarısı olana kadar soteleyin. İstiridye karışımını yavaş yavaş karıştırarak ekleyin. Malzemenin kalanını da ekşedikten sonra, çok iyi ıstın. Burda dikkat edilmesi gereken nokta kaynamadan ocaktan indirilmesi. Not: Kraker ile beraber servis edin.
Üçüncü adım: 
Dayanılmaz deniz kabukları Her ihtimale karşı bu tarifi 8 kişilik veriyorum. Belki bu unutulmaz geceyi paylaşmak için birilerini davet etmeye karar verirsiniz.
1 kg tarak 3 adet havuç, ince kıyılmış 1 çorba kaşığı soğan rendesi 1 çorba kaşığı kereviz rendesi 2 bardak sek şarap 1/4 çay kaşığı paprika 1/4 bardak tereyağı 250 gr doğranmış mantar 1/4 bardak kepekli un
1/4 ağır krema 1/2 bardak rendelenmiş gravyer peyniri 1/2 bardak ince doğranmış maydanoz Zevke göre sarımsak
 
Tarakları küçük bir tencereye maydanoz, havuç, şarap ve baharatla birlikte koyun. 10 dakika kadar alçak ateşte pişirin. Tarakları çıkartıp küp şeklinde kesin, suyunu süzüp saklayın. Soğan, kereviz ve mantarlar yumuşayıncaya kadar soteleyin. Ardındanayırdığınız suyu ilave edin. Krema ile unu iyice çırpın, soğan karışımını ekleyin ve yavaş yavaş karıştırmaya devam edin. Hafif ateşte koyulaşıncaya kadar karıştırın. Karışıma tarak kabuklarını yerleştirin, üzerine peynir serpip, altın sarısı olana kadar fırının ızgara bölümünde tutun.
Ara Bu asamaya gelinceye kadar,sevgilinizi tamamen büyülemiş olacaksınız.
Dördüncü adım:
Balık erkeğinize bol ve tatmin edici bir yemek yedirdiniz, tatlı için meyve iyi olabilir.

Arizona Dreams Soundtrack
(the fish doesn't think but the fish knows everything)
 

OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...

    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder