15 Ağustos 2013 Perşembe

15 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay gece yarısının hemen ardından boşluğa giriyor ve 04:42'de Terazi burcuna geçiş yapıyor. Elimizde ok, hedefe kilitlenmiş bir durumdayız, entellektüel kapasitemiz, idealizmimiz ve sınırsız merakımız yanında yardımseverliğimizle tam donanımlıyız bugün. Enerjik, çoşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmayı seven bir haldeyiz. Yay'ın yönetici gezegeni Jüpiter, bize iyimserlik ve umut aşılıyor; daha kolay sonuca varma ve zekamız sayesinde doğru yargılarda bulunabilme oldukça mümkün bugün.

Öğlene doğru, kafa karıştırıcı, yanılgılara düşürücü bir Ay ve Neptün karesi oluşacak. Bu, hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transit; eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar sanki gerçeklerden daha önemli. Bu saatlerde, bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun olmaz. Yanlış yönlendirici etkiler içerir bu görünüm. Çevreye ve insanlara karşı hassas ve aynı zamanda basit şeyleri bile problem eder hale gelebiliriz ve kafa karıştırıcı gelişmeler yaşayabiliriz.

Gece yarısına doğru, Ay, Merkür ve Uranüs arasında güzel bir ateş üçgeni oluşmaya başlıyor, yarın sabah da etkisi devam edecek. Ateş üçgenleri ilham, sezgi, yaşama enerjisi, ataklık, heves, irade ve bir işe başlama arzusunu ifade eder. Risk alabilme yeteneği yüksektir. Yetenek ve yaratıcılık gerektiren tüm işler için harika etkiler.. Duygular ve mantık dengededir. Sevgiyi söyleme, sevildiğini bilme ihtiyacı artar. Duygulardaki derinliği sözlere dökmek kolaydır. Yeni ve değişik duygusal ihtiyaçlar, farklı deneyimlere, her zamanki gibi olamayn ortamlarda bulunma isteği yaratabilir. İletişimi geliştirmek, yeni bilgiler araştırmak ve canlanmak, üretmek için oldukça uygun saatler.

Hafta başından beri etkili olan Merkür ve Uranüs arasındaki üçgen açı bugün de etkisini devam ettiriyor. Yaşama orijinallik, kalite ve heyecan katan bu açı yaratıcı düşünceler, bir oluşun püf noktasını yakalayış ve telepatik özellikler verir. Kafamızda peş peşe ampuller yanacaktır. İletişime heyecan katar; konuşmak, tartışmak ayrı bir zevk olur. Beklenmedik iyi haberler alınabilir. Çevremizde olağanüstü verimli ve isabetli iletişimsel gelişmeler olacaktır. Aynı zamanda bu Merkür zaten bir süredir Kuzey ve Güney Ay Düğümleri'ne kare yapıyor. İşte bu yanacak ampuller, kadersel değişimlere neden olabilir; hiç ummadığınız bir gelişme, bir bilgi, yaratıcı bir düşünce, ileride size yol, su, elektrik olarak dönebilir. Yaratıcılık gerektiren tüm işler için harika günler..

Ay ülkemizin, çalışanlar, sağlık, kamu ve sendikaları temsil eden 6. evinden geçiyor; bu konularla ilgili yeni kanunlar, yeni anlaşmalar, yeni kararlar ile ilgili gelişmeler yaşayabiliriz.


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder