29 Ağustos 2013 Perşembe

29 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay güne İkizler burcunda ilerleyerek merhaba diyor. Kıvrak bir zeka ve esprili bir konuşma stili, ama bir o kadar da huzursuz ve bol zihinsel meşguliyet.. Bir konuya saplanıp kalmak yerine, sürekli değişik konular bizi çok cazip gelebilir. Devamlı fikir üretme ve sosyal faaliyet konularında pek bir başarılı olabiliriz bugün; kalabalık ortamların içinde olmak için fırsatlar yakalayabiliriz. Değişen ruh halimiz ve kararsızlıklarımız da etraftan garipsenebilir. Aman, dedikodudan ve ayak üstü hikayelerden mümkün olduğu kadar uzak durmakta fayda var.

Sabah çok erken saatlerde, Ay ile Venüs arasında ışık saçıcı bir görünüm oluşacak. Mutluluğun kolayca filizlenebileceği, çevremizdekilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, dostluk ve eğlence saatleri. Sabah erken kalkanlar çok şanslı olacaklar, hele ki bugün Perşembe ve Jüpiter günü. Hemen ardından 07:44'te Ay boşluğa girecek ve tüm gün kalacak. Ama dileğim, en son Venüs'e temas etmiş olan Ay'ın bu etkisini tüm gün sürdürmesi. Ay boşlukta iken daha evvel çok bahsettik; yeni girişimlerde bulunmamakta fayda var, zira sonuçlar istediğimiz netlikten uzak olacaktır. Elinizde devam eden işere yoğunlaşıp, enerjimizi onlar üzerine yoğunlaştırmak daha isabetli.

Merkür, Jüpiter'e harika bir gülücük atmak için gittikçe yaklaşıyor, etkileri başladı. İyimser düşünceler, pozitif zeka, geniş anlayış kapasitesi, öğrenmeye istek, bilim, din, medya, internet, yayıncılık ve psikolojiye merak ve eğitime açıklık veren bir transit olacak. Cumartesi kesinleşiyor. Her alanda iletişim kurmak, kısa veya uzun yolculuk kararı almak, yabancı kültürleri farklı gözle tanımak için çok uygun bir haftasonu geçireceğiz. Kişisel çalışmalar yönünden de uygun tanımlanabilir, keyfini çıkaralım..


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder