12 Ağustos 2013 Pazartesi

12 Ağustos 2013 - Astrolozi






Haftanın ilk günü Ay, günün tamamını Terazi burcunda ilerleyerek geçiriyor. Tatil ardından güzellikler, hoşluklar cebimizde haftaya başlangıç yapıyoruz. Malum, Terazi burcunun özelliği denge, adalet, ve güzellikler; umarım tüm hafta hayatımızda bu ana başlıklar öne çıkar. İki gündür Terazi burcunu iyice didikledik; tekrar kısaca özetlemek gerekirse, bugün tek arzumuz denge, adalet ve huzur olacak. Ancak kendimizden daha önce karşımızdakini düşünür bulabiliriz kendimizi; bu da olaylar hakkında kararsız kalmamızı  ve "ben"ci fikirlerimizi geride bırakmamızı sağlayacaktır. İşte bu noktada huzursuzluk ve stres ortaya çıkabilir ve tek nedeni de kararsızlıktır.

Bu etkiler altında zar zor aldığımız kararlar ise, dün kesinleşen ve bugün de etkisi tam gaz devam eden Merkür ve Satürn arasındaki kare ile zor ilerleyebilir, aksilikler ve ertelemelerle karşılaşabilir. Sabah çok erken saatlerde etkili olacak Ay ve Güneş arasındaki uyumlu açı, bu saatleri biraz rahatlatsa da maalesef o saatlerde uyuyor olmamız muhtemel. Hemen ardından Ay ve Mars arasında bir de kare oluşacak, ki bu biraz sinirleri zıplatmaya müsait. Kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa, düşünmeden tartışma etkisi verebilir, bu açı bana genelde baş ağrısı yapar. Bu tarz olayları kendimize mıknatıs gibi çekebiliriz.. Kendimize dert ettiğimiz şeyler aslında üzülmeye deymeyen şeyler olsa da, farketmemiz zor olabilir. Ayrıca kazalara da açık olabiliriz. Fazla atak ve kritik davranışlardan uzak durmakta fayda var. Dediğim gibi çok çok erken saatlerde bu açılar, yani geceyarısından itibaren hissedilir durumda, trafikte olanlar lütfen dikkatli olun.

Saat 04:38 ile 23:17 saatleri arasında Ay boşlukta hareketine devam edecek; uzun tatil sonrası anlayacağınız haftaya hemen adapte olamayacağız. Sonrasında ay hareketine Akrep burcunda devam edecek; bu konuyu yarın ki yorumlara bırakmakta fayda var. Ay boşlukta da olsa, diğer açılar sayesinde bir engellenmişlik, yorgunluk, tıkanıklık hissi gün boyu hakim olabilir. Bilerek yaklaştığımızda, artık öğrendik ki, bu olumsuzlukları daha kolay tolere edebiliyoruz. Herkese mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir hafta diliyorum..


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder