31 Ağustos 2013 Cumartesi

31 Ağustos 2013 - Astrolozi




Gün boyunca Ay Yengeç burcunda ilereleyemeye devam ediyor. Oldukça hassas, hatta utangaç, anne iç güdüsü ile olaylara yaklaşacağımız, şefkat dolu bir gün geçirebiliriz. Ailevi ve milli duygular öne çıkabilir; duygusal tavırlar bizi ele geçirebilir.

Sabah çok erken saatlerde Ay ile Güneş arasındaki görünüm, etrafımızdaki arasında kalsak bile, nötr olarak duracağımız bir zaman dilimine işaret. Adeta yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma molasıdır. En azından duyguları kontrol ederek bizi boğmasına fırsat vermez, böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş veya grup ilişkileri için bu sabah saatleri, özellikle otorite durumunda olanlar için kolaylık verici olacaktır.

Öğlene doğru Ay önce Pluto ile karşıt duruma gelecek sonra da Uranüs ile kare yapacak.. Bu saatte duygular oldukça derin fakat dengesiz olabilir. İlişkilerde çekişmeler, kıskançlıklar, suçluluk, aşırı sahiplenme ve bir o kadar da bunların hepsinden kurtulma isteği, güçlü gerginlikler yaşatabilir. Ayrıca Uranüs, gereksiz ve tuhaf bir acelecilik verecektir ve bizi hiç ilgilendirmeyen konuların içinde bulabiliriz kendimizi. İsyankar hareketlerde bulunabilir, huzursuzluk, ilişkilerde rahatsızlık hissedebiliriz; kendimizi herkesten farklı görebiliriz.

Akşam saatlerinde Ay'ın Jüpiter kavuşumu ile yine gergin T-karemizin damarına basılacak. Abartılı, isyankar davranışlar artabilir. Aslında bunun yanında tek başına Jüpiter kavuşumu, gayet masumca endişe ve korku duygularını bastırabilir, kendimize daha fazla güven duyabiliriz. Milli ve ailevi konularda biraz daha toleranslı olabiliriz; eğer ki Pluto - Uranüs - Jüpiter arasındaki T-karenin bu negatif enerjisini motivasyona çevirebilirsek, yani yaratıcılık yolunda aktive edebilirsek..Diğer yandan ise düşüncelerimiz, yaşamın anlam ve derinliğine kayabilir. Manevi veya hissedişe bağlı konulara ilgimiz artacaktır. İnançlar, hayat felsefemiz, dine ilgimiz bu saatlerde öne çıkabilir konular..

Gece saatlerinde ise, Ay ile Merkür arasındaki olumlu açı sayesinde, sosyal ilişki tempomuz artabilir. Anlamlı konuşmalardan tutun, dedikodu türü lafazanlıklar yapmak kolaylaşacaktır. Ayrıca telefon, internet, her türlü iletişim yollu haber alışverişleri de yoğunlaşabilir.

Zaten Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı da günboyu etkili olacak. Zihinsel olarak gayet uyumlu ve coskulu bir gün geçirebiliriz. Yazma, eğitim, öğrenim bugün oldukça tavsiye edilebilir. Gözlemsel yetenekler ve daha iyi stratejilerin farkına varabiliriz. Öğle saatlerinde ki sert hareketlerin olumsuzlukların yaratıcı enerjiye çevirebilirsek, Merkür ve Jüpiter'in nimetlerinden faydalanabiliriz.


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder