9 Ağustos 2013 Cuma

9 Ağustos 2013 - Astrolozi










Bugün, tüm gün Ay, Başak burcunda. Çok bir seçici olacağımız bir gün, zekamızı hangi fikrin bizim için daha yararlı olacağını keşfetmek için kullanacağız. Zihnimiz ve algılarımız oldukça açık olacaktır. Bir yanımız eğlence, bir yanımız ciddiyet ve sadelik isteyecektir. İnsanlar için yararlı olabilme isteği duyabiliriz. Kendimizi yorgun hissedene kadar çalışabileceğimiz için, kimi zaman omuzlarımızdaki fazla yükten bunalabiliriz. Böyle olunca da isyan edebilir  ve yenilenene kadar yalnız kalmak isteyebiliriz. Detaylara takılabileceğimiz, ayrıntıların bizi heyecandıracağı bir gün geçireceğiz. Planlar, programlar ve organizasyonlar diz boyu..



Sabah erken saatlerde Ay önce Pluto ve Jüpiter ile güzel bir görünüm sergileyecek. Bu duygusallığı canlandırıcı, herşeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmamıza ve insanlarla duygusal bağlarımızı kuvvetlendirmeye yarayacaktır. Öğleye doğru ise Ay, Mars ile olumlu bir açı yapacak. Bu saatlerde ise, başkaları ile çalışmak ve liderlik rolünü üstlenmek kolay olacaktır. Özgüvenin ve cesaretin ölçülü kullanımı, girişimlerimize destek sağlayacaktır. Görüşlerinizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayı sevmeyebiliriz; amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz bir kaç saat. Gece geç saatlerde ise Ay, gökyüzünün güzel prensesi Venüs ile kavuşacak. Bu süreçte bizler çok mutlu, neşeli, sevecen bir enerji yayabiliriz. Aşk ve gönül konuları için oldukça yapıcı bir etkisi var. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek için kaçırılmayacak saatlerdir.. Yemek, içmek, sevmek zamanıdır. İstediğiniz bazı şeyler ummadığınız bir şekilde oluşuverir. Bazı başlangıçlar için çoookk uygun bir zaman dilimi geceyarısı..

Hatta, Ay'ın kara yüzü Lilith ile Mars kavuşumuna bile, güzel prenseslerin olumlu birlikteliğinin açı yapması, içimizdeki endişeli, karamsar, çıkarcı düşüncelerin bir süreliğine kilit altında kalmasını sağlayacak. Anlayacağınız bu gece, negatif hiç bir düşünceye geçit vermeyecek, değerini bilmek gerek..

Ülkemiz için de, bayram havasının devam ettiğini gösteren uyumlu görünümler var, her ne kadar dün bahsettiğim Jüpiter - Pluto rövanşı gayet etkin devam etse de. Bu gün bu görünümü tetikleyen bir etki yok, bayramın tadını çıkarmaya devam etmek için güzel bi gün diliyorum hepinize..



Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder