5 Ağustos 2013 Pazartesi

5 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay bugün boşluğa gireceği 09:48'e kadar Yengeç burcunda ilerliyor. Ailevi ve milli konular sabahın erken saatlerinde bizi epey meşgul edebilir. Hele ki Yengeç burcundaki Ay, bir de Merkür ile kol kola girerse.. Kısa bir süre için de olsa, akıl ve mantık, ruh halimizin etkisine girecektir. Bunun sonucu o anki şartlara göre olumlu veya olumsuz olabilir. Bu nedenle karar almak için iyi bir zaman olmamasına karşın, kendimizi o konu karşısında nasıl bulduğumuzu görmek için iyi bir konum. Bu saatlerde hislerimizi konuşturabilmek, duygularımızı dile dökebilmek diğer zamanlara göre nispeten daha kolay olur. Konuşmak, iletişim kurmak ve büyük düşünmek önemli olacaktır. Medya, internet ve gazete haberleri özellikle milli konularda, sabah erken saatlerde öne çıkacaktır.

09:48 ve 19:57 arasında Ay boşlukta kalacak. Pazartesi olmasına rağmen yeni projeleri ele almak yerine, yarım kalan eski işlerin üzerine eğilmek daha doğru olacaktır, lakin boşluktaki Ay, yeni girişimlerin, kararsız, sonuçsuz, netlikten uzak gelişmesine neden olur.

19:57'de açısız kalmaktan kurtulacak ve Aslan burcuna geçecek olan Ay ile liderlik özelliklerimiz, sıcaklığımız, kişiliğimizin gücü, mağrurluğumuz epey öne çıkacaktır. Sevdiklerimiz tarafından sarıp sarmalanmak, dikkatleri üzerimize çekmek, iltifatlar, alkışlanmak, övgüler.. offf Allahım.. şımarıklık diz boyu. Aman bu poh pohların arasında, samimiyetsiz insanların tuzağına düşmek de pek bir mümkün. Aman beni kimse eleştirmesin, olumsuz davranmasın diye paralayabiliriz kendimizi.

Tüm gün etkili, dünden hareketlenen bir Güneş ve Kuzey / Güney Ay Düğümü karemiz var gökyüzünde. Bu bizi biraz sıkıntılı hissettirebilir, endişeli duygulara kapılabiliriz. Bugün de etkisi sürüyor. Geçmişte de deneyimlediğimiz gibi, bazı maddi konularda, yine önümüzü göremiyor gibi karamsar hislere boğulabiliriz, süre giden alışkanlıkların sekteye uğraması gibi. Korkmayın, boşuna gözünüzde değerinizi yerlere atmayın, geçici bir transittir, yarın etkisi hafifleyecektir. Ancak bugün Silivri pek sakin geçmeyecek, alışılmışın dışında olaylara gebe gökyüzü, hele ki ay fazı balzamik, sonuçsuz, netlikten uzak ama bir o kadar da yolunmuş tavuğun başına gelenler olaylar gibi..

Herkese harika bir hafta diliyorum, geçen hafta hepimizi bir ayrı yordu. Bu hafta olacak Yeni Ay ile daha olumlu olaylar yaşamayı diliyor ve ümit ediyorum..


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder