4 Ağustos 2013 Pazar

4 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay bugün Yengeç'te ilerliyor. Vatan ve yuva konularının, ailenin ve sevdiklerinizin öne çıkacağı bir gün. Çevremizdekilerin daha rahat, daha güvenli, daha mutlu olabilemsi için uğraş sergileyebiliriz.ç Duygularımızın oldukça öne çıkacağı, çok çabuk alınganlık ve kırılganlık gösterebileceğimiz bir Pazar ge.ireceğiz. Midemize, göğsümüze ve solunum yollarımıza dikkat edelim bugün.

Ay ilk önce sabah oldukça erken saatlerde Pluto ile karşı karşıya gelecek. Duygularımız bu saatlerde oldukça derin ve dengesiz olacağından düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zor olacaktır, gergin hissedebiliriz. Ancak bunlar Pazar günü için çok çok erken saatler; o yüzden bu transitin etkilerini fazla hissebileceğimizi zannetmiyorum. Aksi halde bir yandan suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği, güçlü gerginlikler yaşatabilir.

Daha sonra sabah 08:00 - 09:00 gibi Ay ve Uranüs karesi etkinleşecek. Bu transit bize tuhaf bir acelecilik verecektir. Bizi ilgilendirmeyen olayların içine bile dalabiliriz. İsyankar bir tavır sergileyebiliriz ki bu huzursuz hissettirebilir. Ani beklenmedik gelişmeler, duygusal üzüntü yaşatabilir. Hemen ardından Ay, Mars ile kavuşacak; bu aceleci ve huzursuz yapımız bizi kazalara açık bir hale getirebilir. Öğle saatlerinde her an kızmaya hazır, oldukça ters ve hasta hissedebiliriz. Tartışmalara, eleştirilere ve dengemize dikkat edelim, öfklenmek bu saatlerde oldukça kolay olacak. Diğer zamanlarda güç gelen bazı şeyleri daha bir cesaret ve çabuklukla yapabilir, ilk adımı atabilen kişi olabiliriz.

Öğleden sonra, sabah ki bu gergin havayı az da olsa dağıtabilecek bir yardımcı kuvvet, Ay ve Venüs arasında oluşacak olumlu açı gerçekleşiyor. Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok özel ilişkiler, aşk meşk sevdasına düşüren, duyguların zenginleştiği, ilişkiler arasında enerjilerin rahat aktığı bir öğleden sonra geçirebiliriz.

Gün boyunca, bugün kesinleşen Güneş ve Uranüs arasında çok olumlu bir görünüm hissediyor olacağız. Bu açının etkisi bir iki gündür zaten vardı ama bugün matematiksel olarak kesinleşiyor. Yaratıcılığın arttığı, yeni aktivitelere katılmak isteyebileceğimiz, yeni fikirler üreteceğimiz mükemmel bir fırsat. Kendimiz ile ilgilenmemiz ve yeni yönlerimizi keşfetmemiz, canlılığımızı arttıtacak. Birkaç gün enerjimiz oldukça yüksek olacak ve her zamankinden daha fazla da özgür olmak isteyeceğiz.


Twitter: @Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder