18 Ağustos 2013 Pazar

18 Ağustos - 24 Ağustos Haftası ve Burçlar - Astrolozi








Koç ve Yükselen Koç:
Bu haftaki dolunay size, sosyal çevre, aşk, yetenekler, eğlence ve çocuk konularında kafa karşıştırıcı etkiler verecek, ani gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile önümüzdeki bir ay çalışma hayatı, sağlık, yardımcılar varsa evcil hayvanlarınız ana başlıklar olarak görülebilir. Haftaya damga vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; ortaklıklar, evlilik, ikili ilişkilerde, kariyer veya ebebeyn konuları ile ilgili ani problemler, krizler yaşayabilirsiniz, iş /özel yaşam, eş/aile arasında kalınabilinir. 








Boğa ve Yükselen Boğa:
Bu haftaki dolunay size, kariyer, aile, ebebeyn ilişkileri, alışkanlıklarınız konularında kafa karıştırıcı etkiler verecek, bu konularda ani gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişiyle önümüzdeki bir ay, sosyal çevre, arkadaşlıklar, aşk, eğlence ve çocuklar ana başlıklar olarak görülebilir. Haftaya damga vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; çalışma ortamı, sağlık, yardımcılar varsa evcil hayvan konuları ile ilgili ani gelişmeler, krizler yaşayabilirsiniz, yardımcınız işten ayrılabilir, hayvanınız hastalanabilir veya çalışma hayatınızda bir krizle karşılaşabilirsiniz, ya da işsizseniz, bir fırsat çıkabilir...









İkizler Ve Yükselen İkizler:
Bu haftaki dolunay size, yurtdışı ilişkiler, ulaşım, seyahat, eğitim, hukuk, yakın akrabalar, iletişim , medya konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile önümüzdeki bir ay boyunca, kariyer, aile, hane, ebebeyn ana başlıklar olarak görülebilir. Haftaya damga vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; aşk, şans, yetenekler ve çocuk konularında ani gelişmeler, krizler görülebilir. Kıskançlıklar problem yaratabilir veya çocuğunuz ile ilgili bir problem yaşayabilirsiniz..










Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Bu haftaki dolunay size, ortak gelirler, kredi, burs, vergi, prim ve borç konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı gelişmelere veya bitişlere neden olabilir, hesaplarınıza gereken önemi gösterin. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte önümüzdeki bir ay, yakın akrabalar, iletişim, eğitim, seyahat, ulaşım ana başlıkları öne çıkacaktır, bilgiye daha açık olacaksınız. Haftaya damga vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; ev, aile, ebebeyn konularında anlaşmazlıklar, ani krizler yaşanabilir, fikir ayrılıkları, tartışmalar, ani taşınmalar ortaya çıkabilir..








Aslan Ve yükselen Aslan:
Bu haftaki dolunay size, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı gelişmelere veya bitişlere neden olabilir. Yeni kararlar için uygun bir zaman değil. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte önümüzdeki bir ay, para,  kazançlar,maddi gelirler ana başlıklar olarak öne çıkacaktır, kazançlar artabilir. Haftaya damga vuracak olaylardan bir de Venüs/Pluto karesi; yakın akrabalar, eğitim, ulaşım, seyahat, hukuk, medya alanlarında ani problemler, krizler yaşayabilirsiniz, günlük ve çalışma hayatınızda şok edici haberler alabilirsiniz.








Başak ve Yükselen Başak:
Bu haftaki dolunay size, çalışma hayatı, yardımcılar, varsa evcil hayvanlar, sağlık konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı gelişmelere ve bitişlere neden olabilir, enerjiniz düşebilir. Ama Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte, önümüzdeki bir ay motivasyınunuz yüksek ve,kişisel bakım, yeni başlangıçlar, oluşumlar öne çıkacak konular olacaktır., Güneş sizi parlatacak. Haftaya damgasını vuracak önemli olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; maddi konularda, gelirlerde ani problemler, krizler yaşanabilir, şans oyunlarında para kaybedilebilir, çocuklarınız ya da sevdiğiniz insanla ilgili giderler artabilir..







 
Terazi ve Yükselen Terazi:
Bu haftaki dolunay size, aşk, yetenekler, çocuklar, eğlence ve şans konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, gelimeler veya bitişler oluşabilir, yetenekleriniz ile ilgili derinleşme yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçmesiyle önümüzdeki bir ay, kendi içinize çekilme, kendini gözlemleme isteği oluşabilir, bazı dedikodular, sizden gizlenen işler önünüze dökülebilir, aman laf taşıyan siz olmayın. Gizli olana meyil edebilirsiniz, dikkat. Haftaya damgasını vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; aile, ev, ebebeyn konularında ya da alışkanlıklarınız ile ilgili ani problemler, krizler yaşayabilirsiniz. Evinizde huzursuzluk yaratmamaya özen gösterin..







 
Akrep ve Yükselen Akrep:
Bu haftaki dolunay size kariyer, ev, aile, ebebeyn konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı gelişmeler veya bitişler yaşanabilir. ev ile kariyer arasında kalabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte önümüzdeki bir ay, aşk, yetenekler, eğlence, sosyal hayat, çocuk ve şans konuları öne çıkacak başlıklar olacaktır. Haftaya damgasını vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; yakın akrabalar, seyahat, ulaşım, eğitim, ietişim, medya ile ilgili bazı problemler, krizler yaşayabilirsiniz, bazı gizli olaylar, dedikodular duyabilirsiniz bu da psikolojinizi etkileyebilir.







 
Yay ve Yükselen Yay:
Bu haftaki dolunay size, yakın akrabalar, eğitim, ulaşım, iletişim, seyahat, medya ve hukuk konularında kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte bir ay boyunca, ev, aile, kariyer, ebebeyn ana başlıkları öne çıkacaktır, iş hayatında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftaya damgasını vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; sosyal çevreniz, maddi geliriniz ile ilgili problemler, krizler yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınız uygun görmediğiniz bir borç isteyebilir ya da gittiğiniz bir restaurantta garip bir hesap ödeyebilirsiniz, gereksiz harcamalardan uzak durun..







 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Bu haftaki dolunay size, maddi gelirler, alacaklar konusunda kafa karıştırıcı etkiler verebilir, bazı para konularında karar vermekte zorlanabilir, ani gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte bir ay boyunca, yurtdışı ilişkiler, eğitim, iletişim, hukuk, medya, seyahat ve inançlar ana başlıkları oluşturacak, bilgi merakınız artacaktır. Haftaya damgasını vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; kariyer, ebebeyn, ev, aile konularında ani problemler, krizler yaşanabilir. Üstlerinizle tartışmamaya, ebebeyn ile ilgili kalp kırmamaya özen gösterin..








 

Kova ve Yükselen Kova:
Bu haftaki dolunay size, sezgilerinizin, yaratıcılığınızın, yeteneklerinizin artması gibi etkiler verecektir, ilişkilerinizde ani gelişmeler veya bitişler yaşayabilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte, bir ay boyunca, ortaklaşa gelirler, kredi, prim, burs, vergi ve borç konuları öne çıkacak konular olacaktır, hesaplarınızı lütfen iyi yapın. Haftaya damgasını vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; yurtdışı ilişkiler, eğitim, iletişim, medya, seyahat, hukuk ve inanç ile ilgili ani problemler, krizler yaşayabilirsiniz, planlarınızı yaparken dikkatli olun..









 
Balık ve Yükselen Balık:
Bu haftaki dolunay size, içinize kapanma, yalnız kalma, gizli saklı bazı olayların ortaya çıkması gibi etkiler verebilir. Sezgilerinizde ve içe doğuşlarınızda artış gözleyeceksiniz. Sağlığınıza ve çalışma hayatınıza  gerekli önemi verin. Güneş'in ve Merkür'ün Başak'a geçişi ile birlikte bir ay boyunca, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ana başlıkları öne çıkacak. Evlenmek, ortaklıklar kurma adına güzel bir zaman. Haftaya damgasını vuracak olaylardan biri de Venüs/Pluto karesi; sosyal çevreniz, yetenekler, aşk, çocuk ve arkadaşlar ile ilgili ani problemler veya krizlerle karşılaşabilirsiniz, bu sizin adalet görüşünüzü sınayacak...





Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder