12 Ağustos 2013 Pazartesi

Afrodizyak Tarifler (Yengeç) - Gamze Özer / Astrolozi




Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..

Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..




Yengeç Erkeği için Mükemmel Bir Gece İlk adım:

Yengeç sevgilinizi ilk kez yemeğe davet ettiğiniz zaman,herşeyi çok özel hazırlayın.Ne giyerseniz giyin onun için hazırlanmış her ayrıntı onu mutlu kılacaktır. Herşeyin farkında olacaktır,sofranın renginden,ince uzun mumlara kadar en ufak ayrıntıları bile gözden kaçırmayacaktır.

Yengeç erkeği sevgilisinin erotik ve tam anlamıyla dişil olmasını ister.Pastel renkli dişil bir dekoltesi olan bluz boynunuzu açıkta bırakmalı ki,gümüş kolyeniz gözüksün.Üstünüze ve yanında tahrik edici bir yırtmacı olan bir etek.Evet işte böyle.

İkinci adım:

Şimdi aşşağıdaki ordövr tabağı için kokteyl çatallarınızı hazırlayın.Ama erkeğiniz istridyeleri doğrudan götürmek isterse, o da olabilir.
İstidye alemi 24 adet istiridye 2 limon 2 çorba kaşığı yaban turpu sosu 8 çorba kaşığı ketçap karabiber çavdar ekmeği
İstiridyelerin kabuklarını bıçakla çizerek açın.içlerini iyice temizleyin.Güzelce süzüp bir tabağa yerleştirin ve maydanozla süsleyin.Ketçap ile turp sosunu karıştırın.Masaya biber değirmenini de götürün.Tabii ki,kabuklu deniz mahsullerini herzaman çok güvenilir ve temiz bir dükkandan alacaksınız.
Üçüncü adım:
Birasını nasıl bir bardakta tercih ettiğini sorun ki istiridyeleri birayla mideye indirebilsin.Onu istemiyorsa beyaz şarabı çıkartın.Bir de tabii,her zaman taze,serin memba suyu bulunsun sofrada.Yengeç su burcudur ve erkeğinizin enerji için bol bol suya ihtiyacı vardır.
Dördüncü adım:
Şehvet ıstakozu Erkeğinizi Annie Hall filmi benzei bir "gel ıstakozu birlikte kaynatalım" gibisinden bir çılgınlığa davet edebilirsiniz,ama hayat hiç de filmlerde olduğu kadar düzgün ve komik olmadığı için,belki de herşeyi onsuz hazırlamak daha akıl karı olacaktır.Önce şunları alın:
2 adet canlı ıstakoz 3/4 bardak tereyağı 1 bardak kıyılmış mantar 1/2 bardak yumuşak ekmek kırıntısı 1çorba kaşığı Worcestershire sosu isteğe bağlı tabasco 1/4 çay kaşığı kırmızıbiber 2 yumurta sarısı 1/2 bardak parmesan peyniri 1 bardak çiğ krema 1/4 bardak konyak 3/4 bardak vişne likörü 4 çay kaşığı ince kıyılmış maydanoz 2 çay kaşığı tuz
 
İstakozları pişirip temizleyin bacacklarını kopartın,küçük bacakları süslemek için saklayın.Büyük bacakları kırıp etleri çıkartın ve küp şeklinde kesin.Kabukları bir kenara ayırın.Fırını 175 dercede ısıtın.Yarım bardak tereyağını tavada eritip mantarları birkaç dakika,altın sarısı oluncaya kadadr sote edin.1/2 çay kaşığı tuz ve 1/8 çay kaşığı karabiberle tatlandırın.Şimdi ıstakozun etini,ekmek kırıntılarını ilave edin.Kalan tuzu ve biberi de katıp hepsini iyice karıştırın ve kabukların içine doldurun.

Derin olmayan bir fırın kabını yağlayın ve ıstakozu içine yerleştirin.Üzerine peyniri serpin tereyağının kalanını da koyun.Tam fırına sürmeden önce kırmızı biberi serpin.20 dakiks fırında tutun.Istakozları ayrı,ayrı servis tabaklarına yerleştirip,küçük bacaklarla süsleyin ve hemen servis yapın.
Beşinci adım:
Körpe salata 1/2 marul 1/2 göbek salata 1 kırmızı biber, uzun şeritler halinde doğranmış tatlandırılmış krutonlar 1/2 bardak Romano peyniri Istakozların hazır olmasına birkaç dakika kala salatayı dolaptan çıkartıp en sevdiğiniz salata sosunu üstüne döküp iyice karıştırın.En üste peyniri serpin ve servis yapın.
Altıncı adım:
Tutku patatesi 2 kumpir patatesi 1 bardadk rendelenmiş çeddar peyniri 1/8 çay kaşığı Tobasco çiğ krema(isteğe bağlı)
Fırını önceden 250 derece ısıtın.Patatesleri iyice ovarak yıkayın ve kabukalarına bir miktar ayçiçeği yağı sürün.Izgara tepsisinin üstüne yerleştirip bir saat kadar ya da çatal batırıldığında muşak oluncaya kadar fırında pişirin.Çedar peynirini eritip Tobasco ile karıştırın.
Elinizi yakmamak için fırın eldivenleri giymeyi ihmal etmeyerek patatesleri fırından çıkartın ve derhal 2.5 cm lik bir yarık açın,bir havlu ile tutarak alttan hafif bastırın.Yarık aralanınca içine peynir karışımını dökün.  
Aşığınız formundaysa fırınlanmış patatesleri krema ile sunmakta hiçbir sakınca yoktur.Ancak,orta bölgesi ilerlemiş bir hamilelik görünümündeyse krema faslını atlayın. Aynı şekilde,göbek durumunu göz önünde tutarak,küçük yuvarlak ekmeklerden verip vermeyeceğinize karar verin.Cevap evetse,onları da servisten 3-4 dakika önce fırına atın.  
Ara:
Bu muhtesem yemekten sonra erkeğiniz nesi var nesi yok toparlayıp sizin eve taşınmak için yalvarmaya başlayacaktır. Şimdi onu kısık ışıklı salona ya da oturma odasına götürüp yakın temasa geçmenin sırasıdır.Sonra da...
Yedinci adım:
Çıldırtan çikolata kreması En sevdiğiniz Fransız pastanesinden siyah çikolata kremalı bir pasta alın.Espreso kahve yapabiliyorsanız kahvenizi taze,taze öğütüp makineye koyun.Ve bu harikulade yemeğin son aşamasını sunun.Kahveye az tarçın ilave edin en üstüne de bir sıkım kremşanti koyun.



 



OLiViA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...




    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder