18 Ağustos 2013 Pazar

18 Ağustos 2013 - Astrolozi




Ay tüm gün Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gayret, sebat ve çalıma ile birçok şeyi başarmak mümkün. Dün akşamüstünden beri de oldukça zorlanıyoruz aslında; hani bir T-kare vardı ya, Jüpiter - Pluto ve Uranüs arasında. İşte dün akşam Ay onun üzerinden geçti. "Yıkılmadık ayaktayız", oldukça uygun bir cümle oldu bu görünüme. Bazılarımızın hayatlarında yer yerinden oynadı. Belki Ay çok hızlı ilerliyor ama düğmeye basamak için elini uzatması yetti.. sonra dün akşam düğmeye bastı, hem de düğümlere göz kırparak. Yaptım yapacağımı haydi şimdi bakın kaderlerinize dedi. Bizlerin de "off, ne zamanlardı, zordu ama iyi ki yaşanmış" dememiz için harika bir örnek. Yolumuza kaya da çıksa, tökezlesek de kader yolunda ilerlediğiniz yol ayrımları yaşıyoruz. Tökezlememek için dikkatli davranmayı öğreniyor ya da bu yol taşlı diğeri düzgün deyip yolumuzu değiştiriyoruz. İşte Ay'ın Oğlak'taki durumu, tam da bunu söylüyor. Yeteneklerimize, becerilerimize güvenmekle ve gayretle istediğimiz yerlere erişebiliriz; aceleye kapılmadan, ağır ve güvenle hep ileriye..

Akşamüzeri bir de bizim hızlı Ay, Mars'ın tam karşısına bir güzel yerleşmiyor mu? Buyurun buradan yakın.. Uyumsuzluk enerjisi veren, zıt duygular arasında iki uca çekiş veren ve kısa sürede önemli problemler yaşatabilecek bir görünüm. Mars Yengeç'te ilerliyor; kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine ve büyüyerek kişiyi içine almasına yol açabilir. Toleransımız azalır, kavga için bahane arar olabiliriz. Sonradan pişmanlık duyabileceğimiz çıkışlar yapabiliriz. Bu enerjiyi atmak için fiziki efor sarfedici aktivitelere yönelmenizi tavsiye ediyorum. Mars sporu temsil eder, bu enerjileri yumuşatmak için spor çok uygun olacaktır. Ufak kazalara da açığız, dikkatli olmakta fayda var.

Ülkemizde de oldukça sert enerjiler hakim, sağduyulu davranmak, ani fevri hareketlerden kaçınmakta fayda var, bu açık düşmanlıkları ortaya çıkarabilir..


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder