10 Ağustos 2013 Cumartesi

Afrodizyak Tarifler (Boğa) - Gamze Özer / Astrolozi



Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..

Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..






Boğa Erkeği için Mükemmel Bir Gece
Yemek alanını mümkün olduğunca çekici yapın.En iyi tabaklar,mum ışığı vs. Plastik amerikan servis kullanmayı düşünüyorsanız eğer,tekrar düşünseniz iyi olur.Fonda romantik bir müzik olmalı.Tatlı bir Barbara Streisand, kendisi de bir Boğadır,gayet uygun olur.Büyük bir ihtimalle bu adam harika bir aşçıdır,(bir Boğa kadar yemeği sevip de yapmasını becerememek söz konusu olamaz.)Ama gözünüz korkmasın.Size kendi özel spagetti sosunun sırrını öğretmekten zevk alacaktır.
  Yemeği salata ile başlatın,çünkü bütün o yeşillikler,sizdeki ilavelerle birlikte de Boğanın en sevdiği şeylerdir.
Ve en son dekora gelince,yani size,yeşil bir şey giyin,dekoltesi de öyle olsun ki,salatayı karıştırmak için eğildiğinizde gözbebekleri büyüsün.
İlk adım:
Sevdalı Sezar salatası 1 marul 1/4 bardak limon suyu 1/2 çay kaşığı Worcestershire sosu 1/2 çay kaşığı kuru hardal 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu 1/4çay kaşığı karabiber 2 1/2 çay kaşığı permesan peyniri 1 yumurta
Marulu lokma büyüklğünde parçalara halinde kopartarak salata tabağına koyun.Bir saat kadar buzdolabında bırakın.Limon suyunu,Worcestershire sosunu,hardal,sarımsak,tuz ve biberle karıştırıp yeşilliğin üstüne dökün.Peyniri serpin.Hepsinin üzerine yumurtayı kırıp bütün yapraklar yumurtaya bulanıncaya kadar ve yumurta tamamen kayboluncaya kadar hafif,hafif karıştırın.Son bir hoşluk isterseniz en üste kıtır bacon parçaları koyabilirsiniz.
Not:Salatadan sonra,Boğa aşığınızı etkilemek için bir ara nağmesi sunun (lüks yiyecek mağazalarında alışveriş yapanlar buna sorbe derler).Ağız tadı uzmanlarının adetlerinden haberi varsa,sorbenin iki yemek arasında damak tadını tazelemek için sunulduğunu bilecektir.Yoksa,dondurma çıkartmanın amma da matrak biçimi diye düşünecektir,olsun.
 
İkinci adım:
İşveli lazanya 1 bardak ince doğranmış soğan 1 yemek kaşığı sıvı bitkisel yağ 1/2 kg küçük parçalara ayrılmış hindi 1 diş ezilmiş sarımsak 1/4 bardak doğranmış yeşil biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kuru hardal 1/4 çay kaşığı mercanköşk 3 çay kaşığı ince doğranmış maydanoz 1/4 çay kaşığı fesleğen 2 1/2 bardak konserve domates 1/2 litre domates sosu 1/2 bardak rendelenmiş parmesan peyniri 1/2 kg ricotta peyniri 250gr lazanya ya da kalın erişte 3/4 bardak ince dilimlenmiş mozarella peyniri
Soğanları hafif kızarıncaya kadar kavurun,hindiyi ekleyin.Yaklaşık dört dakika ya da kırmızılığı gidene kadar pişirin. Sarımsağı ve bütün baharatı yeşil biberi,domatesi,domates sosunu ve parmesan peynirini karıştırıp ilave edin.Lazanya ya da erişteyi paketin üzerindeki tarife göre haşlayın,süzüp soğuk sudan geçirin.
 Fırını 175 derece ısıtın,sosun 1/3'ünü 1 lt fırın kabına koyun.Uzunlamasına bir kat lazanya koyun,ardından bir kat mozzarella,bir kat ricotta,en üste de parmessan peynirini koyup fırında 30 dakika kadar pişirin.

Üçüncü adım:
Kışkırtıcı karnabahar Her ne kadar lazanya en sağlıklı iştahları bile tatmin etmeye yeterli ise de,Boğalarda hiç belli olmaz.Bu adam yemeyi ciddi sever.Bu yüzden her ihtimale karşı bir de sebze çıkartın derim.
1 küçük karnabahar 1 1/2 bardak çiğ krema (biraz da sarımsak ve baharat ilave edin) 2 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri 1 1/2 çorba kaşığı bayat ekmek kırıntısı 1/4 bardak tereyağı
Karnabahar başlarını kopartıp tuzlu suda 10 dakika kadar haşlayın.süzüp tereyağı sürülmüş fırın kabına koyun.Krema sosunu üstüne dökün,peynir ve ekmek kırıntılarını serpiştirin ve 20dakika sıcak fırında pişirin. Bunu lazanyanın son 20 dakikasıyla beraber pişirmenizi öneririm.
Not:Bunu roze ya da Buronya şarabı ile birlikte servis yapın.Şarap konusunda ekonomiye kaçmayın.Bağ bahçeleri aşığınızın alanıdır,bu konuları iyi bilir ve ince tercihleri takdir edecektir.
Dördüncü adım:
Günahkar çikolatalı pasta İşini bilen bir Hollywood yıldız adayı şöyle demişti yıllar önce "Erkeğe ağız sulandırıcı bir çikolatalı pasta ver,o sana her şeyi versin."  
Kahveyi koyu. ve çikolatalı pastayı mümkün olduğu kadar çok tatlı bol malzemeli ve günahkarca lezzetli yapın.Boğa belki biraz çekingen davranır,onun için siz teklif edin "Bunun üstüne bir top da çikolatalı dondurma koyalım mı?" diye.
Tamam kabul,kötü bir oyun bu,ama bir aşığı kalp,kafa beden ve ruhuyla baştan çıkartmak yolunda... Utanmazlık mubahtır!

Barbara Streisand / Woman in Love
 
OLiViA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...
Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder