3 Ağustos 2013 Cumartesi

4 Ağustos - 10 Ağustos Haftası ve Burçlar - Astrolozi










Koç ve Yükselen Koç:
Bu hafta aşk, yaratıcılık ve çocuklar evinizde Yeni Ay var., bu konularda sürpriz gelişmeler açık olun, güzel haberler alabilirsiniz, bazılarınıza bebek müjdesi gelebilir. Bu alanlar ile ilgili iletişim trafiğiniz artacak. Ev ya da iş değişikliği gündeme gelebilir. Bu konularda ve ebebeyn ilişkilerinde gerginliklere dikkat. Ev ve iş arasında kalabilirsiniz..










Boğa ve Yükselen Boğa:
Bu hafta ev ve aile ile ilgili evinizde Yeni Ay var, bu konularda ve kariyeriniz hakkında sürpriz gelişmelere açık olun, bazılarınıza yeni ev müjdesi gelebilir. Bu alanlarda iletişim trafiğiniz artacak..Yurt dışı ilişkiler, internet, hukuk, medya, eğitim ve seyahat, iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Yakın akraba, komşular ve kardeşlerle ilişkilerinize dikkat. Bazı sağlık problemlerinizi çözebilir, bazı düşmanlıklarla yüzleşebilirsiniz.











İkizler Ve Yükselen İkizler:
Bu hafta seyahat, iletişim, eğitim evinizde Yeni Ay var, bu konularla ve yakın akrabalar, komşular, kardeşler ile ilgili sürpriz gelişmelere açık olun, bazılarınıza yeni araba veya yeni bir elektronik alet müjdesi gelebilir. Maddi konularda ve sosyal çevrenizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu hafta borç verme - alma ilişkisine girmeyin, risk almamakta fayda var.









 



Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Bu hafta maddi gelirler evinizde Yeni Ay var, bu konularda sürpriz gelişmelere, yeni fırsatlara açık olun. İkili ilişkiler, ortaklıklar evinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz, bu gerginlikler kariyer ve ebebeyn ile ilişkilerinizde krizlere neden olabilir. Ortaklık, evlilik veya yeni ilişkiler için pek uygun bir hafta değil. Maddi konularda yoğun iletişim trafiğine hazır olun..










Aslan Ve yükselen Aslan:
Bu hafta yeni fırsatlara, hayatınızda yeni başlangıçlara oldukça uygun bir hafta, tüm sürpriz gelişmelere açık olun. Ancak bazı gizli düşmanlıklar, dedikodular ile yüzleşebilir, iş ve çalışma hayatınızda bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza ve varsa evcil hayvanınıza bu hafta dikkat edin. İletişimi bol bir haftaya giriyorsunuz..









Başak ve Yükselen Başak:
Bu hafta sizden gizlenen bazı şeylerle, dedikodularla, düşmanlıklarla yüzleşebilrsiniz, bu tip bazı gelişmeler önünüze dökülecek. İş ve çalışma hayatınızda iletiim problemleri yaşayabilirsiniz. Aşk, yetenekler ve çocuklar ile ilgili bazı aksilikler görülebilir, bu hafta riskli işler için pek uygun bir hafta değil. Psikolojik strese dikkat, sağlığınız ve varsa evcil hayvanınız ile ilgili bir konuyu çözüme ulaştırabilirsiniz..









Terazi ve Yükselen Terazi:
Bu hafta sosyal çevrenizle ve hayatınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık olun, güzel eğlenceli teklifler alabilirsiniz. Bu konularla ve aşk, yetenkleriniz, çocuklarınız ile ilgili iletişim trafiğiniz artacak. Bu hafta, iş ve ev arasında sıkışmış hissedebilirsiniz, değişimler söz konusu olabilir. Ev konularını işe, iş konularını eve taşımayın. Ebebeyn ile gergin ilişkilere dikkat, dışarıdan desteğe, fikirlere açık olun..












Akrep ve Yükselen Akrep:
Bu hafta kariyer evinizde Yeni Ay var, yeni tekliflere, ev ile ilgili güzel gelişmelere açık olun. Bu konularda iletişim trafiğiniz artacak. Yurtdışı ilişkiler, medya, internet, seyahat, ulaşım ile ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz, arabanısı servise götürmeyi ihmal etmeyin. Sağlık konularına ve evcil hayvanlarınıza özellikle dikkat edin. İş ve çalıma hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz..







Yay ve Yükselen Yay:
Bu hafta, yurtdışı ilişkiler, seyahat, iletişim, ulaşım, eğitim, hukuk, medya, internet evinizde Yeni Ay var, bu konularda sürpris gelişmelere açık olun. Bu alanlarda iletişim trafiğiniz artacak. Çocuklar, aşk, yaratıcılık ve maddi konular ile ilgili gerginlikler yaayabilir, bu konularda masrafa girebilirsiniz. Risk almak için uygun bir hafta değil, hesabınızı iyi ayarlayın, bütçenizin dışına çıkmayın..









Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Bu hafta ortak gelirler, kredi, borç, sigorta burs, prim evinizde Yeni Ay var, beklemediğiniz bir yerden maddi yardım alabilirsiniz. Sürprizlere açık olun. Bu konularla ilgili iletişim trafiğiniz artacak. Evlilik, ortaklıklar, ikili ilişkiler alanlarında gerginliklere dikkat, bazı yol ayrımları gündeme gelebilir. Hanenizin huzurunu kaçırmayın, ani öfke patlamalarına dikkat..







Kova ve Yükselen Kova:
Bu hafta ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar evinizde Yeni Ay var, sürpriz tekliflere, yeni ilişkilere açık olun. Bu alanlarda iletiim trafiğiniz artacak. İş ve çalışma hayatınızda bazı aksilikler gündeme gelebilir, sağlığınıza dikkat edin. Seyahat, iletişim, medya, internet, ulaşım, yurtdışı ilikişkiler konularında problemler yaşayabilirsiniz, sizin dışınızda bazı olaylar gelişebilir. Kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla stresli ortamlara girmeyin..










Balık ve Yükselen Balık:
Bu hafta iş ve çalışma hayatınız ve sağlık evinizde Yeni Ay var. Bu alanlarda sürpriz gelişmelere açık olun, evcil bir hayvan almaya veya günlük bir egzersiz programına karar verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişim trafiğiniz artacak. Sosyal çevreniz ile ego gerginlikleri yaşayabilir, aşk, yetenekler ve çocuklar ile ilgili masrafa girebilirsiniz. Pek şanslı bir hafta olduğu söylenemez ama sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir..





Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder