18 Ağustos 2013 Pazar

Afrodizyak Tarifler (Oğlak) - Gamze Özer / Astrolozi


Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..





Oğlak Erkeği için Mükemmel Bir Gece
Genel havayı olabildiğince neşeli ve sıcak tutun. Her yer çiçekler ve renklerle dolu olsun. Hafif bir pembe şarabı aşşağıdaki yemeklerle beraber ikram edersiniz.
Birinci adım:
Davetkar tavuk göğüsleri
Derisi alınmış 2 adet tavuk göğsü 1 paket tereyağı 1 çorba kaşığı kıyılmış soğan 1 bardak kıyılmış mantar 1 bardak krema 1/4 bardak sherry 1 çorba kaşığı buğday unu 2 çorba kaşığı su Esmer pirinç

Tereyağını koyduğunuz tavada tavukları hafif kızartın. Tavadan tavuğu alıp, soğan ve mantarları yumuşayıncaya kadar soteleyin. Krema ve sherryi ilave edin. Tavukları tekrar tavaya alıp kısık ateşte 20 dakika pişirin.T avukları çıkartıp, suyu ve unu koyun ve krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Tavuğu esmer pirinç ile yaptığınız pilavın üstünde,maydanozile süsleyerek servis edebilirsiniz.
İkinci adım:
Alımlı çalıfasulye 1/2 kg çalıfasulye 1 çay kaşığı zeytinyağı 1/4 bardak yemeklik doğranmış soğan 1/3 bardak kıyılmış domates 1 diş ezilmiş sarımsak 1 çorba kaşığı ince kesilmiş maydanoz 1/2 çay kaşığı fesleğen 1/2 çay kaşığı kekik 1/2 çay kaşığı rezene 1/2 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber
Fasulyeleri kaynar suda 3 dakika kadar haşlayıp süzün ve soğuk sudan geçirin. Yapışmaz bir tavada zeytinyağında soğanları 2 dakika soteleyip, domatesi, sarımsağı, maydanozu ve geri kalan malzemeleri ilave edip 5 dakika bekleyin, sonra karıştırın.
Ara:
İçeriden tatlı bir müzik çalıyor. Şimdi oğlağınızın elini tutup onu dansa kaldırmanın zamanıdır. Oğlak dans etmeye bayılır. İşte şu anda birbirinize sarılıp kelimelerin ifade edemeyeceği şeyleri hissetmek mükemmel olacaktır.

Üçüncü adım:

Tapyoka keyfi 4 elma, soyulmuş ve çekirdek kısmı çıkartılmış 1/4 bardak tapyoka 1 1/4 kaynar su Bir tutam şeker 1/4 çay kaşığı tarçın 1/4 çay kaşığı hindistan cevizi
Fırını 175 derecede ısıtın. Tapyoka, su ve tuz ile benmari usulü ile şeffaflaşıncaya kadar pişirin. Elmaları yağlanış bir kaba koyup,ortalarını şeker, tarcın ve hindistan cevizi karışımı ile doldurun. Üstüne tapyokayı döküp yaklaşık yarım saat fırında pişirin. Kahve mi, yoksa biraz daha pembe şarap mı istediğini sorun..

Frank Sinatra - My Way

 

OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...

    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder