6 Ağustos 2013 Salı

6 Ağustos 2013 - Astrolozi






Tüm gün Ay, Aslan burcunda ilerleyecek. Cömertliğin, sıcakkanlılığın, karizmanın öne çıkacağı bir gündeyiz. Kontrolü ele almak, hatta kendi sorumluluğumuz altında olmayan konularda bile, olayları gerektiğinden daha hafife alıp panik olmamak, politik yaklaşımlar geliştirmek ve tabii ki kestirmeden sonuca gitmek ve en önemlisi kendimize çok güvenmek.. bugün hep hoşumuza giden huylarımız olacaktır.

Sabah çok erken saatlerde Ay ve Satürn arasında sert bir kare oluşacak. Bu bazı engellere, tersliklere, gecikmelere sebep olabilir, ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlık öne çıkabilir. Yalnızlık, sevilmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir; yani düşünceler ve duygular pek gerçeğe uymayabilir. İlişkilerde de zorlanmalar olacaktır, hele ki geçmişteki olumsuz tecrübelere dalarsanız içinden hiç çıkılmaz bir durum yaratabilirsiniz. Ama dedim ya, sabah çoookk erken saatlerde bu görünüm; mümkünse önemli işleri öğlene erteleyin, zira öğle saatlerinde Ay ve Uranüs arasında harika bir üçgen oluşacak. İşte bu etki bize değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak ve kendimizi bulmak için gerekli dürtüyü verecek. Aman çok ani radikal kararlardan siz yine uzak durun, iyice düşünmeden harekete geçmeyin, ancak yaratıcılığınız da bu saatlerde tavan yapacak hazır olun.

Gece yarısının hemen ardından saat 00:52'de Aslan burcunda gerçekleşecek bir Yeni Ay var, bu aslında yarının konusu ama etkilerini ve enerjisini bizler bu akşamdan itibaren hissetmeye başlayacağız, o yüzden de biraz değinmek istedim. Yeni Ay'ın Uranüs'e çok güzel açıları var. Ne kadar Kuzey ve Güney Ay Düğümlerine kare yapıp, bize düzen bozdursa da, alışkanlıklarımıza aykırı da davransa, Uranüs ile kendimizi ve içimizdeki çocucuğu ortaya çıkarmak adına güzel ani gelişecek sürprizlere açık olun. Yeni Aylar yeni başlangıçlardır, yeni doğum gibi.. Uranüs'ün de gerekli itelemeyi sağlamasıyla, radikal değişimlere şimşek hızıyla adım atabiliriz. Tutulma derecesi Dubhe Sabit Yıldızı derecesine partil denecek kadar yakın. Bu sabit yıldızın dişil bir enerjisi vardır, karakteri biraz Merkür biraz Satürn gibidir. Yani daha içten daha olgunca çalışması beklenir. Ancak fazla kendine güvenden küstahça bir kibir yaratabilir, bundan kaçınmak gerek, egoist davranmamakta fayda var. Bizlerin daha içe dönüp, iç sesimize ve iç görümüze kulak vererek, sakin ve bilgece problemlerin üzerine gitmemiz daha verimli olacaktır. Böylece bu şekilde bu güçlü dişil enerjinin korumacı kollarından da yararlanmış oluruz. Hepinize yeni mutlu başlangıçlar diliyorum..


Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder