10 Ağustos 2013 Cumartesi

10 Ağustos 2013 - Astrolozi





Bir gece önceki harika Ay ve Venüs kavuşumunun enerjileri ile sarmalanmış bir şekilde yeni bir güne aşkla giriyoruz. Saat 01:04'te romantik Ay boşluğa girecek. Bu hareketi, tatil gününe, hele ki bayramın son gününe oldukça yakışıyor. Bayramlaşmaya, elini öpmeye, görmeye vakit bulamadığımız yakınlarımızı, büyüklerimizi ziyaret etmek ve gönüllerini almak için çok uygun bir gün. Zaten Ay'ın Başak burcundaki hareketi, bu tip olayları organize etmek ve böyle detayları atlamamak adına oldukça uygun.

Saat 16:07'de Ay, Terazi burcuna geçiyor. Terazi, hava grubunun adaleti ve dengeyi simgeleyen burcudur. Ay Terazi'de iken tarafsızlık, uyum, adalet, güzellik ve romantizm öne çıkar. Nazik ve tatlı yanımız daha baskın bir hal alır. Sosyal kişiliğimiz, haksızlık karşısında bir savaşçıya dönebilir ve kendini savunamayan insanların kahramanı oluveririz. İyi bir dinleyici olarak rehberlik ve sırdaşlık rolü üzerimize iyice oturacaktır. Ancaaaakk gelin görün ki, etrafımızdakileri düşünmekten, o ne der, bu ne düşünür endişesinden, olaylar hakkında karar vermek epey zorlaşır. Ama karar verdiğimizde is o kararı büyük bir dirayetle uygulamayı da görev biliriz.

Akşam saatlerinde ise Ay ile Merkür arasında güzel bir açı oluşacak. Sosyal ilişki tempomuzun yoğunlaşacağı, saman alevi gibi bile olsa çevre ve ilişki trafiğinin artacağı, anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklar yapmanın kolaylaştığı, telefon, internet yollu haber alışverişlerinin hızlanacağı bir Cumartesi akşamı yaşayabiliriz. Bu zaman dilimi, insanlara sempatik görünme veya görme zamanlarıdır. Yeni fikirleri açıklamak, yazmak, çizmek, entellektüelliğe, bilgiye açık olmak ve önemli duyuruları, kararları paylaşmak adına güzel saatler olacaktır.


Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder