26 Ağustos 2013 Pazartesi

Renkler ve Burçlar (Yengeç) - Pınar Altanoğlu Salman




Yengeç Burcu ve Renkleri
Ben Yengeç'leri çok severim ayrı bir severim onları... Sanırım ben de bir su grubu burcu olduğum için nerde bir Yengeç var hemen hissederim. Yengeç sakin, yumuşak, asil ama çocuksu tavırlarıyla beni her zaman yanına çekmeyi başarır. Yengeç insanının o içten ve samimi hali, gözlerinin ışıltısı ve her zaman güvenebileceğinizi bilmek onları dost olarak, sevgili olarak seçmeğe yetmez mi sizce???

Evcil, duygusal, sezgisel, sabırlı, yaratıcı, şevkatli, sevgi dolu, cömert, sadık, duyarlı, hoşgörülü, yetenekli, azimli, huzurlu, esprili ve hassas olan yengeçlerden biri şansınıza sizi bulmuşsa bence kaybetmeyin derim. Bu konuda tecrübeli olduğumu belirtmeme gerek kalmadı sanırım)) Sevgili Yengeç’in astrolojik olarak renkleri beyaz, gümüş rengi ve açık gridir. Gümüş rengi asaletin sembolüdür. 

Tüm asil kadınlar, prensesler ve kraliçeler özel günler ve gecelerde öncelikle gümüş rengini yani metalik griyi tercih ederler. Metalik gri her girdiği ortamda ortamın kalitesini arttırıcı bir etki yaratır.
Sizce Apple markalı ürünlerde metalik grinin çokça kullanılması tesadüfi olabilir mi? Elbette hayır metalik gri seçkin, asil ve diğerlerinden kaliteli mesajını verir. Bu nedenle arabalarda da çok fazla kullanılan ve tercih edilen bir renktir. Gümüş rengi seven insanlar ayrıca diğerlerine yardım eli uzatmakta usta ve güçlü karakterli insanlardır tıpkı Yengeç burcu insanı gibi.

Gri ayrıca alçak gönüllülüğü ifade eden, uzlaştırıcı ve denge unsuru olan bir renktir. Tam Yengeçler'in doğal yapıları gibi, dengeli ve uzlaştırıcı, onlarla kavga edemezsin, çünkü o derin mantıklarıyla kavgaya neden olan durumu araştırmaya başlarlar. Gri ciddiyet ve hareketsizliği çağrıştırır. Belki de bu yüzden pek çok devlet kurumunda da çokca tercih edilen ve öne çıkan bir renktir.
Gri rengi seven insanlar genellikle olaylardan uzak durmayı ve karışmamayı tercih ederler. Kuralcı, tutucu ve hareketsiz yanları ağır basabilir. Bazen karamsarlık ve içe kapanıklığa da neden olabilir. Bu da Yengeç'in olumsuz yönlerindendir aslında, bazen karamsarlaştıklarında onlara ulaşmak imkansız olabilir. Gri doğada en fazla kayalarda karşımıza çıkar ve gri severlerde kaya gibi sağlam insanlardır. Yengeçler'e torpil geçmiş olabilirim ama onlarda kaya gibi sağlam ve kolay kolay yıkılmaz yapılarıyla bazen pozitif enerjili insanlar adına örnek teşkil edebilirler. Yengeçler ayrıca temizliğin, saflığın ve hijyenin rengi beyazı da severler ama beyaz bir başka burcun da asıl rengi olduğu için beyazı bir başka sefere yazacağım. Ama unutmayın en güzel renk sizin yaşam enerjinizle dünyaya kattığınız renktir, siz olmasaydınız dünyada bir renk eksik kalırdı sevgili Yengeç...

Pınar Altanoğlu Salman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder