30 Ağustos 2013 Cuma

30 Ağustos 2013 - Astrolozi





Bu güzel bayram sabahına, Ay İkizler burcunda boşlukta ilerlerken merhaba diyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.. Sabah saatlerini yeni girişimler için değil, elde bekleyen diğer işlerimizi bitirmek adına kullanalım. Bu konuda oldukça destekliyiz, zira Ay'ın İkizler burcundaki hareketi, yöneticisi Merkür'ün de yarın kesinleşecek olan, Jüpiter'e olumlu açısı sayesinde, bize ihtiyacımız olan çabukluğu ve iş bitiriciliği kazandıracağı gibi, bilginin ve iletişimin tüm olanaklarından yararlanmak için yarar sağlayacak.

14:32'de Ay, Tengeç burcuna geçiyor. Bayram kutlamaları için oldukça manidar; milli ve ailesel konular öne çıkabilir.. Bu konularda duygusal ve çekingen tavrımız, çevremizdekilerin ruh hallerinden oldukça kolay etkilenecektir. Hergangi bir meydan okuma halinde huysuzluğumuz ortaya çıkabilir. Etrafımızdakilere güvenene kadar çekingen davransak da, alışılmışın dışındaki espri yeteneğimiz farkedilir olabilir. Bugün kendimizi duygusal güvende hissetme ihtiyacımız tavan yapacaktır, eğer bunda başarılı olamazsak, oldukça üzülebilir ve içimize kabuğumuzun altına çekilebiliriz.

Gün boyu Güneş ile Satürn arasında güzel bir görünüm var. Herşeyi iyi düşünebilme, somut görebilme ve disiplinli bir şekilde uygulayabilme kolaylığı hissedebiliriz. Böylece yapmak istediğiniz işte başarılı bir sonuca ulaşabilirsiniz. Otorite figürleri ile aramızda gayet kalıcı iyi ilişkiler kurulabilir. Eğer fazla dikkat ve konsantre gerektiren işleriniz varsa, özellikle bugün yapın. Büyük olasılıkla ciddiyetiniz, işinize karşı olan tutumunuz ve ne yaptığınızı bilir tarzınız otorite figürlerinin dikkatini çekecektir.

Akşam saatlerinde Ay ile Neptün arasında yine güzel bir açı mevcut.. Hayallere daldıran, düşler kurduran bir transit. Gerçek dünyadan uzaklaşmak isteyip, içinize çekilmek, bazı ruhani çalışmalar, yaratıcılık gerektiren bazı konular ve sanatsal çalışmalar için oldukça uygun saatler. Gün boyu etkin Güneş ve Satürn açısını da düşünürseki fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli seçimler yapmak mümkün olacaktır. Bu saatlerde herkese içten yaklaşmak, iyi kötü ayrımı yapmadan samimiyetle yaklaşmak ve yardım etmek oldukça kolay olacaktır...


Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder