15 Ağustos 2013 Perşembe

Afrodizyak Tarifler (Terazi) - Gamze Özer / Astrolozi


Bayanlar, sevdiğiniz adam için mutfağa girmeye hazır mısınız?? Eee "kalbe giden yol mideden geçer" sözünden yola çıkarak bir yazı dizisi yapalım dedik.. 


Ve işte yıldızların altında bir gece.. Siz ve O, başbaşa..
Aslında bu tarifler bayanlar için, ama bence bayların da okumasında fayda var.. Neden mi?? Tatlı cadıların tuzağına düşmemek için..




Terazi Erkeği için Mükemmel Bir Gece

İlk adım:

Bu ızgaraya bir avuç karides atmaktan biraz daha karmaşık bir iş olacak,sofra düzeninden başlamanız gerekecek.Terazi güzellik hayranıdır,unutmadınız ya? Masanın görünümü ( renkler de önemlidir) ve yemeklerin sunuluş biçimi erotik iştahı ya esinlendirir ya da tamamen yok eder. Kağıt peçeteleri kaldırıp,ütülemekten nefret ettiğiniz keten peçeteleri koyun. Masa örtüsünün de onlar kadar temiz,ütülü ve kolalı olmasına dikkat edin.Kesenin ağzını açıp hoş peçetelikler alın.Mum? Tabii ki... Taze çiçekleri de unutmayın.



İkinci adım:
Venüs çorbası İşte size fazla yorulmadan sunacağınız lüks bir çorba: 1 litre hazır et suyu 1/2 bardak sek beyaz şarap 1/3 bardak kıyılmış havuç 1/3 bardak kıyılmış soğan 1/3 bardak kıyılmış kereviz 1/3 bardak kıyılmış daikon 1/3 bardak kıyılmış taze fasulye 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz,biber İnce doğranmış maydanoz
Önce,marketten en iyi marka hazır et suyu alın. Sonra bu et suyundan bir bardak ayırıp yukarıdaki malzemeyi,kereviz ve şarap hariç,içine koyarak bir tencerede az ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.Tam servis yapmadan önce et suyunu pişen sebzelerinüstüne dökün,şarabı ağır ağır karıştırın ve nefis kıvamına gelinceye kadar ateşte tutun. Not: Bu çorbayı zarif küçük kaselerde de sofraya getirebilirsiniz,büyük kapaklı eski usul bir çorba kabında da.
Üçüncü adım:  
Şehvetli karides
2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 küçük soğan,kıyılmış 1 büyük ezilmiş sarımsak 1 Konserve domates 1 çorba kaşığı kırmızı şarap sirkesi 750gr karides, ayıklanmış ve temizlenmiş 1/2 büyük kırmızı biber,şerit şeklinde kesilmiş Zevke göre kırmızı pul biber
 
Büyük ağır bir tavaya zeytinyağını koyun.Soğan ve sarımsağı yaklaşık 10 dakika, yumuşayıncaya kadar sote edin,ama kahverengine dönüşmesin.Domatesleri tahta bir kaşıkla parçalara bölüp suyuylabirlikte ilave edip karışımı 10 dakika kadar alçak ateşte pişirin.Sirkeyi,kırmızı biberi ve karidesi ilave edip çok iyi karıştırın.Pul biberide ekleyip üzerini kapatın ve 10 dakika daha alçak ateşte pişiri.Haşlanmış pirincin üstünde ya da yanında servis yapın.
Dördüncü adım:
Uyarıcı iksir 3 bardak sek kırmızı şarap 1 adet dilimlenmiş limon 3 bardak kaynak suyu Zevke göre şeker Buz
Alışılmış beyaz şaraba hoş bir alternatif ve yukarıda tarif edilen İspanyol yemeğine uygun bir içecek.Malzemeleri karıştırıp,hoş bir cam sürahide yemekle birlikte servis edin.

Beşinci adım:

Uysal salata 1 demet ıspanak,iyice yıkanmış ve lokma büyüklüğünde doğranmış 2 orta boy domates,ince doğranmış 1 salatalık dilimlenmiş 1/2 bardak çedar peyniri 1/2 bardak kruton
Not: Salata biraz fazla gelebilir,ne de ol önce erkeğinizi çorbayla ve ardından karides ve pirinçle epey doyurdunuz.Salatayı atlayabilirsiniz.Ancak,eğer size her gün yeşillik yemeden edemediğini söylemişse,hazırlayıp dolaba koyun ve tam servisten önce en sevdiğiniz salata sosunu üzerine ilave edip ana yemekle birlikte masaya getirin.
Ara:
Teraziniz bu noktada biraz dinlenmek isteyebilir,koltuklara doğru yol alabilirsiniz.Şimdi onu son aldığınız pahalı sanat kitabıyla etkilemenin tam zamanıdır.Tabii ki ona daha önceden ne tür eserlerden hoşlandığını,Fransız izlenimlerini mi , Mısır heykelerini mi,yoksa Disney çizgilerini mi en çok sevdiğini sormuştunuz.Kitap şu anda sehpanın üzerinde olmalı. Şimdi uyku bastırmadan... Tat kabarcıklarını aşşağıda tarif edeceğim tatlıyla uyandırın.
Altıncı adım:
Parfe Eros Bunu saatler öncen yapıp zevkini rahatça şimdi çıkartabilirsiniz. 1/2 bardak toz şeker 1/4 bardak su 2 yumurta sarısı,iyice çırpılmış 1 1/2 bardak krema 1 çay kaşığı vanilya 1 çay kaşığı Nescafe, kafeinsiz 15 gr çikolata Pudra şekeri
Suyla şeki alçak ateşte karıştırarak şeker eriyinceye kadar pişirin.Karışım reçel kıvamına gelene kadar kaynatın.Karıştırmayı sürdürerek yumurtaları yedirin,sonra çikolataları,kahveyi ve vanilyayı da yedirerek ilave edin.Çok iyi karıştırın ve parfe bardaklarına boşaltın.Üstlerini folyo ile örtüp,donuncaya kadar buzlukta bekletin.Kremayı pudra şekeri ile çırpın.Her şey hazır olunca folyoları çıkartıp tatlandırılmış kremayı en üste koyup servis yapın.

Elvis Presley - Always On my Mind

OLIVIA Erotik Astroloji Kadınlar için Erkekler Hakkında adlı kitabından...

    Ayşin Ela Kaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder