2 Ağustos 2013 Cuma

2 Ağustos 2013 - Astrolozi




Bugün Ay, tüm gün boşlukta ve açısız ilerliyor. Bu, tüm gün boyunca yeni başlanacak işlerde belirsizlik, kararsızlık enerjisinin hakim olacağını ve olayların sonuçsuz kalabileceğinin işareti. Mümkün olduğu kadar kıyıda köşede, elde kalmış işlerin üzerinden geçerek bitirmeye çalışalım; yeni girişimlerden, başlangıçlardan uzak duralım. Bu sakın moralinizi bozmasın; bu tarz günler yarım kalmış işler adına harika zamanlardır.

Gün boyunca hakim harika bir Venüs ve Mars olumlu açısı var bugün. İlişkiler adına oldukça yapıcı hatta yeni aşk ilişkilerinin başlangıcı olabilecek etkiler veren bir görünüm. Uyanmaya çalışan bir ilişkiyi hızlandırarak ateşleyebilir. Bunun yanı sıra sosyal hayat için de epey canlandırıcı etkileri vardır. Eğer paylaşmaya açıksanız, bu günlerdeki her türlü aktivite son derece doyurucu olacaktır. Kişisel bakım ve sanatsal uğraşlar için de oldukça uygun zamanlar. Güzellik, sanat ve bakım uğruna giderler biraz artabilir.

Dünden beri etkili olan bir açı daha var ki, o bir önceki kadar sevimli değil; Mars ve Uranüs karesi. Huzursuzluk yaratmaya meraklı, ani ve beklenmedik tepkilere yol açmayı seven sert ve bir hayli rahatsız edici, hatta patlatıcı, adeta geçimsizlik sembolü ve enerji veren bir transittir. Düşüncesizce davranışlar, tartmadan söylenen sözler, ani alınacak kararlar hep zorluklara ve problemlere yol açabilir. Etrafınızdaki kişileri düşüncesizce kırabilirsiniz. Beklemeye pek tamammülümüz olmayabilir. Bir kaç gün etkisi devam edecek, kaza ve tehlikeler, kesici ve patlayıcı maddelere işlerlik verebilir bu transit. Elektronik aletlerde de zarar gelebilir veya siz bu tip aletlere zarar verebilirsiniz..Diğer yandan da Güneş ve Pluto arasında da stres yaratıcı bir açı var, siz mümkünse pek kimseye bulaşmadan sakin ve sabırlı kalmaya özen gösterin..


Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder