27 Ağustos 2013 Salı

Renkler ve Burçlar (Aslan) - Pınar Altanoğlu Salman





Aslan Burcu ve Renkleri
Ben yükseleni Aslan olarak bu aralar kendimi daha fazla Aslan'a yakın hissediyorum. Aslanlar her zaman cömert, görsel anlamda güzelliklere düşkün, neşeli, gülmeyi ve güldürmeyi seven, asil ruhlu, yetenekli, yaratıcı, iyi niyetli, bazen gözü kara ve cesur, olumlu ve uyumlu, inatçı ama tutarlı, dengeli ve çalışkan en önemlisi de bolca romantik ve lider ruhlu olurlar ya arada olumsuz yönleri de yok değildir hani bazen inatçılıkta sınır tanımayabilirler örneğin, ya da müsriflik yapabilirler keyifleri uğruna, romantiklikle aşırı duygusallık arasındaki kıldan ince kılıçtan keskin köprüde yönlerini şaşırabiliyorlar.

Lükse olan düşkünlükleri bazen ana renklerini de etkiliyor elbette altın sarısı en sevdikleri renk, İkizler'in sarısından daha ışıltılı daha güneş sarısı aslında tam altın sarısı Aslanlar'ın rengi. Şöyle heybetli bir aslanın güneş altında pırıl pırıl ışıldayan yelelerinin altın sarısı onların rengi. Işıltılı sarı iyi bir mantık, tinsel bir esinti, keyifli bir denge ve olayları ve insanları birbirine bağlama yeteneği anlamına gelir.


Tam altın rengi yüz yıllardır hatta altın madeni dünyada var olduğundan beri en duygusal iletişimin simgesi olmuştur... Beylerin bayanlarla en duygusal iletişimini bu renk ve bu maden sağlamıştır öyle değil mi? İşte Aslan burcu beyler bu iletişim kaynağını pek rahatlıkla kullanır; Aslan burcu hanımlar da sosyalleşme yeteneklerinde altın sarısını tercih ederler.
Aslında renklerin psikolojisi içerisinde tam sarı iletişim yeteneğini simgeler ve düşüncelilik ifade eder. Çevresiyle empati yapabilme yeteneği ve büyük bir kalbe sahip olmayı da simgeler altın sarısı.
Bu arada Aslanlar'ın bir diğer rengi de turuncudur. Turuncu dostluğun, turuncu şevkatin, turuncu budist rahiplerin rengidir ama turuncuyu ana rengi olan burçlardan birine saklıyorum, yine yakında ... beni takip etmeye devam edin..

Biliyorsunuz değil mi en kıymetli maden sizin içinizde ve altın kalbinizde, en güzel renk de sizin yaşam enerjinizle dünyaya kattığınız renkte, siz olmasaydınız dünyada bir renk eksik kalırdı...



Pınar Altanoğlu Salman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder