14 Ağustos 2013 Çarşamba

14 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay tüm gün Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sezgilerin öne çıkacağı, tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmek istemeyeceğimiz, gizli dünyamıza kimsenin girmesini istemeyeceğimiz bir gün olacak. Anlaşılması güç, gizemli davranışlarla bol bol karşılaşabiliriz, ya da belki biz hepsinin altında bir anlam arıyor olabiliriz. Sık sık yanlış anlaşıldığımızı düşünebiliriz. Ama olsun kendimize oldukça güveneceğiz ve bildiğimizden de şaşmak istemeyeceğiz. Şüpheci, inatçı ve eleştirel tavırlardan uzak durursak, bence bir problem yok.

Ay öğleye doğru Güneş ile bir kare ve aynı anda Mars ile harika bir üçgen açı yapacak. Aslında sert enerjili açılar, yani kadın - erkek, otorite figürleri ile ilişkilerde aksilikler çıkabilir, alınganlıklar olabilir ya da annemiz veya babamız bizi azarlayabilir, hatta kendimizi hasta veya mutsuz hissedebiliriz, ama bu negatiflikleri Mars'ın kurtaracağını düşünüyorum. Mars sayesinde ufak detaylara konsantre olup, olayların krize dönüşmesine engel olabiliriz. Kafaya takmaya gerek yok; büyüklerimize, üstlerimize saygıda kusur etmezsek problem çıkmaz.

Arkadan öyle bir açı geliyor ki.. toptan kurtarıcı, alıp bizi başka frekanslara uçurucu; Ay ile Venüs uyumlu bir görünüme giriyor. Düşünsenize önce Mars üçgen açısı ardından Venüs sextili.. Ne mi demek?? Yukarıdaki resme bakın, ne diyor.. Havada aşşşkk kokusu var. Yapmak istediklerimiz aniden oluşabilir, zaten neyin ne zaman nasıl yapılması gerektiğini çok iyi saptayabileceğimiz enerjiler cepte, yani doğru hamleler ve doğru zamanlama..

Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok özel ilişkiler sevdasına düşüren transitler bunlar. Bu tür duygular zenginleşir ve sevgi dalgası her yere yayılabilir. Bu illa bir kişi ile ilgili olamayabilir, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel hatta maddi konuları içerebilir. Tüm akşam etkili olacak bu açı ile bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun vakitler geçireceğiz. Eğlenceler tertip etme veya davetlere gitme fırsatlarını değerlendirin. Bu durum karşı konulması zor bir rehavet ve tembelliğe, sevgi arsızlığına neden olabilir; kim şikayet edebilir ki??

Ülkemizin haritasında biliyorsunuz ki Akrep 5. evimizde; eğlence, çocuklar, gençler, sanatçılar ve spekülatif piyasalarda ortam öğle saatlerinde yakın komşular ve bazı öne çıkacak haberler nedeniyle gerilse de, ilerleyen saatle yukarıdaki konularda enerjiler gayet olumlu akacaktır.



Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder