25 Ağustos 2013 Pazar

25 Ağustos 2013 - Astrolozi





Güne Ay'ın Köç burcunda ilerlemesi ile merhaba diyoruz. Bize cesaret, ataklık, gözü karalık, enerji ve her türlü iteleme dürtüsünü sunuyor. Sunuyor da, öğlene doğru, yöneticisi Mars ile; ki Mars Yengeç'te, yani Ay'ın evinde, Ay ise Koç'ta, yani Mars'ın evinde, birbirlerine al takke ve külah ilişkisi içindeler. Birbirlerine arka çıkıp, güçlendiriyorlar. Hem de Mars'a özgü bir açı ile; kare ile, yani bol stresli ve agresif olarak. İşte bu saatler adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme zamanları. Bu tür fiillere iten olayları adeta mıknatıs gibi üzerimize çekmemiz olası. Sanki gerçek "biz" gitmiş, ortada her an saldırmaya hazır bir panter varmış gibi. Bu transitte dikkatli olunmazsa kişi kendine zarar verebilir. Özellikle, kesici aletlerden zarar görülebilir, ufak tefek kazalar yaşayabiliriz. Unutmayın, yukarıda bir de, Venüs - Pluto karesi var. Tüm ilişkiler için çok tehlikeli zamanlardayız. Eğer çok çabuk alınan, sık sık somurtan biri iseniz, bu bir kaç saat sizin için bir tehdit olarak görülebilir ve her şeyden nem kapabilirsiniz. Yok, eğer kendinize güvenen bir kişilik sahibi iseniz, bu zamanda fazla acele davranan, atak ve kritik davrranışlara meyledersiniz.

Öğle, 13:01 ile 16:13 saatleri arası Ay boşlukta ilerleyecek. Ancak sabahki açıların negatif etkileri devam ettiği için lütfen sonradan pişman olacağımız hareketlerde bulunmayalım.

Akşama doğru, günün havası hafifleyecek ve Ay, önce Güneş, Merkür ve sonra Neptün ile olumlu açılar yapacak. Eğer sabah kalp kırdıysak, telafisi için uygun bir akşam, bu fırsatı kaçırmamak gerek. İlişkilerimizde uygun iletişim ve ruhsal bağlar, empati kurabilmemiz oldukça mümkün olacak. Ruhsal çalışmalar, sanatsal aktiviteler bel ki de yazmak, gün içinde bozulan dengemizin tamirini sağlayabilir. Hele ki Merkür, evine Başak burcuna döndü; titizlik ve akılcılıkla kuracağımız iletişim ile elimizden pek bir şey kurtulamayacaktır.. Zor bir haftaya giriyoruz, bu geceyi enerji depolamakla değerlendirmek en uygunu..




Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder