28 Ağustos 2013 Çarşamba

Renkler ve Burçlar (Başak) - Pınar Altanoğlu Salman







Başak Burcu ve Lacivert
Her zaman aşırı düzenli, tertıpli, çalışkan ve üretken, dürüst, ayrıntıcı, yardım sever olan Başak burcu insanı aşırı alçak gönüllü ve sadıktır. Bazen insanı deli edecek şekilde kendine güvenmeyen tavrı insanların onun hakkında yanlış izlenimler edinmesine neden olur.
Başak burcu kadını, titiz, sorumluluk sahibi, ayakları yere basan bir annedir. Ama bazen kimseye güvenmeyen tavrı ile kendini ve çocuklarını baskı altında tutabilir.
Sarı bu burcu görsel anlamda ifade eden en iyi renk olsada, başak burcunun ana rengi, laciverttir. Lacivert; sakinliği, derinliği, sadakati ifade eder bu anlamda Başaklar'ın karakter olarak ortaya koyan en iyi burçtur. Lacivert düşüncenin rengidir. Sezgileri güçlendirir ve karar vermeyi kolaylaştırır, bu anlamda Başak burcunun hızlı karar vermesinde önemli bir rol oynar. Evlilik kararları gibi önemli kararlar vereceğiniz günler lacivert giymeye dikkat edin;) çünkü burçlar içinde evlenmeye en zor karar veren burç Başak burcudur.


Lacivert öte yandan göklerin rengi olarak, sonsuzluğun rengidir. Mutlaka gökteki yıldızlar misali pırıltılı sarılar ve pırıltılı griler ile birlikte giyilmelidir. Lacivert, başarı ve güç göstergesi olan bir renktir. Bu nedenle iş hayatında en çok tercih edilen renktir. Lacivert giyen insanlar, karşılarındakilerini inandırma gücüne sahiptir. Demekki kız istemeye giden başak erkekleri lacivert takım elbise ve pırıltılı renkte bir kravatla giymeliler. Odanızın duvarlarını koyu maviler ile boyadığınız zaman, düşünce ile yoğun çalışılabilinir. Ama uyumak içn her zaman açık su yeşili, nil yeşili gibi açık tonları tercih etmelisiniz.
Sevgili Başaklar, unutmayın en önemlisi sizin enerjinizde dünyaya kattığınız renktir.
Pınar Altanoğlu Salman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder