11 Ağustos 2013 Pazar

11 Ağustos - 17 Ağustos Haftası ve Burçlar - Astrolozi








Koç ve Yükselen Koç:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Mümkünse hafta ortasına kadar yakın arkadaş ve çocuklarınız ile ilgili borç, kredi ilişkilerine girmeyin, burs, prim, banka, sigorta, vergi ve ameliyatlarınızda aksilikler yaşanabilir. Hafta ortasında yetenekleriniz, aşk ve çocuklarınız ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda, moraliniz yerine gelecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda ise hafta sonundan itibaren 12 Eylül'e kadar sürecek harika bir döneme giriyorsunuz, imzalar, anlaşmalar için uygun zamanlar. Kararsızlıklara mahal vermeyin. 








Boğa ve Yükselen Boğa:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Mümkünse hafta ortasına kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunda evinizin huzurunu kaçırmayın. Hafta ortasında, haneniz ile ilgili hazırlıksız yakalanılan durumlar, sizin ve ailenizin ne kadar samimi olduklarını ortaya çıkaracak, ani gelişebilecek olaylar bazı gizli problemlerinize çözüm getirecek. Kişisel bakım, güzelleşme dürtüsü içinizi kaplayabilir, antika, mimari, moda, sağlık konuları daha çok ilginizi çekebilir. Çalışma ortamında 12 Eylül'e kadar harika gelişmeler yaşayacaksınız, kararsızlıklara mahal vermeyin..









İkizler Ve Yükselen İkizler:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz.. Mümkümse hafta ortasına kadar, kardeşler, yakın akrabalar, komşular, seyahat, eğitim, ulaşım ve iletişim konularında aksilikler kızdırmasın., detaylar ve problemler sizi yorabilir Araba arızaları, sağlık sorunları ve evcil hayvan problemleri yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru sosyal çevrenizden bu konular ile ilgili destek alacaksını,z ani sürprizlere açık olun. Hafta sonuna doğru, 12 Eylül'e dek sürecek, aşk, çocuklar ve yetenekler ile ilgili güzellikler dolu bir dönem kapıda. Sanat, moda, adalet, eğlence konularında oldukça yaratıcı fikirler üretebilirsiniz, aşk da hazır bekliyor..










Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Haftaya Merkür - Satürn arasındaki sert kare ile başlıyoruz. Aşk, çocuklar, yetenekler ve eğlence konularında hafta ortasına kadar maddi aksiliklere, yanlış anlamalara dikkat. Hafta ortasında çalışıyorsanız terfi vyay zam ya da bir bonus ile şaşıracasınız, bu otorite figürleri tarafından öz değerinizin artmasına neden olacak.Eviniz ile ilgili dekorasyon, revizyon konuları gündeme gelebilir. 12 Eylül'e bu konularla ilgilenecek ve hane içinde adalet, denge hakim olacaktır, kararsızlıklara mahal vermeyin..








Aslan Ve yükselen Aslan:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Haneniz ile ilgili veya aileniz ile aranızda hafta ortasına kadar iletişim problemleri, aksilikler, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında, yurtdışı ilişkiler, eğitim, iletişim, ulaşım, hukuk, medya, internet ve inançlarınız ile ilgili ani gelişecek sürprizlere açık olun, yeni bir konuda eğitim almak, sürpriz seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınız ile ilgili dengeli gelişmelerin olduğu 12 Eylül'e kadar yeni bir dönem sizi bekliyor. Araba veya bir iletişim cihazı almaya karar verebilir ya da seyahatte biriyle tanışabilirsiniz, kararsızlıklarar mahal vermeyin.








Başak ve Yükselen Başak:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Hafta ortasına kadar, kardeşler, yakın çevre, komşular, iletişim, ulaşım ve eğitim ile ilgili bazı can sıkıcı problemler, aksilikler yaşayabilir, psikolojik olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Hafta ortasında kendinizi tüm bu konuların üstesinden gelebilecek kadar kuvvetli hissedeceksiniz. Ortak gelirler, kredi, sigorta, vergi, miras, borç, burs konularında bazı problemler aniden çözüme ulaşacak. Maddi gelirler konusunda hafta sonundan 12 Eylül'e kadar sürecek harika gelişmeler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz, kendinize ben ne kadar değerliyim diyeceksiniz.








Terazi ve Yükselen Terazi:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Sosyal çevreniz ile ilgili maddi konularda hafta ortasına kadar sorunlar, kırgınlıklar, tartışmalar yaşayabilir, kendinize kızabilirsiniz. Hafta ortasında, ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ile ilgili sürpriz davetlere, organizasyonlara açık olun, hoş vakit geçireceksiniz. Hafta sonunda ise 12 Eylül'e kadar sürecek, kişisel bakım, alışveriş ile kendinizi ödüllendirmek isteyeceğiniz bir dönem başlıyor; güzellik, moda sizi avucunun içine alabilir, parlayacaksınız. Bu konularda kararsızlıklara mahal vermeyin.







Akrep ve Yükselen Akrep:
.Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Otorite figürleri, ebebeyn, patronunuz ile aranızda hafta ortasına kadar fikir ayrılıkları, aksilikler, problemler yaşanabilir, bu sizi evinizde de huzursuz hissettirecektir. Hafta ortasında bu sorunlar ani sürprizlerle çözülecektir. Sağlığınız, evcil hayvanını,z çalışma ortamınız ile ilgili güzel gelişmeler var. Bu güzellikler size moral olacak ve 12 Eylül'e kadar kendinizi psikolojik olarak kuvvetli hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Gizli bir hayranınızdan haberdar olabilirsiniz. Kararsızlıklara mahal vermeyin.







 
Yay ve Yükselen Yay:
.Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Yurtdışı konuları, hukuk, medya, internet, eğitim, iletişim ve inançlarınız konularında hafta ortasına kadar bazı gizli problemlerle yüzleşebilir, kendinizi kısıtlanmış ve psikolojik olarak sorguluyor hissedebilirsiniz. Hafta ortasında aşk, çocuklar, eğlence ve yetenekler ile ilgili ani gelişecek sürprizler, bu problemlerinizin çözümüne neden olacak. Hafta sonuna doğru, 12 Eylül'e kadar sürecek sosyal hayatınızın hareketleneceği, organizasyonların, progamların artacağı bir döneme giriyorsunuz, sosyal çevrenizden destek alacaksınız. Kararsızlıklara mahal vermeyin.







 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Sosyal çevreniz ile hafta ortasına kadar borç, kredi, alacak - verecek işlerine girmeyin, aksilikler, zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında eviniz, aileniz ile ilgili yaşayacağınız ani güzel  değişimler moralinizi düzeltecek. Hafta sonunda ise, 12 Eylül'e kadar sürecek kariyeriniz veya otorite figürleri ile aranızda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz, denge, adalet, moda, dekorasyon ve hukuk işlerinde başarının öne çıkacağı bir zaman dilimi, işinizde terfi kapınızda. Kararsızlıklara mahal vermeyin.








 
Kova ve Yükselen Kova:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Kariyeriniz, ikili ilişkileriniz, ortaklıklar ve evlilik konularında hafta ortasına kadar ertelemeler, aksilikler, zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz anlaşma gerçekleşmeyebilir. Hafta ortasında ani  seyahat, araba, eğitim, ulaşım, iletişim konularında yakın çevrenin de desteği ile bir imza atabilirsiniz. Anlaşma ve uzlaşmalar için harika 2 gün var önünüzde. Yurt dışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, eğitim ile ilgili 12 Eylül'e kadar sürecek, güzel gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz., aniden bir seyahate çıkabilir, ya da iletişim yolu ile yarar sağlayabilirsiniz. Kararsızlıklardan uzak durun.









Balık ve Yükselen Balık:
Haftaya Merkür - Satürn karesi ile başlıyoruz. Çalışma ve günlük hayatınızda hafta ortasına kadar bazı iletişimsel ve hukuksal problemler yaşayabilir, medya, internet ya da inançlarınız konusunda zorlanabilirsiniz, evcil hayvanınız hastalanabilir, ya da bir çalışanınız işten ayrılabilir. Yurtdışı bağlantılı şilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında bu konularda maddi gelişmelere açık olun, çalışma ve günlük hayatınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz Hafta sonunda ise 12 Eylül'e kadar sürecek, kredi, borç, miras, sigorta, burs, prim konularında ortak gelirlerden destek alacağınız güzel bir döneme giriyorsunuz, kararsızlıklara mahal vermeyin..





Twitter: @Astrolozi

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder