16 Ağustos 2013 Cuma

16 Ağustos 2013 - Astrolozi





Ay Yay burcunda hareketine bugün devam ediyor. Hayata çok olumlu ve iyimser bakabileceğimiz, mücadele  ne kadar uzun olursa olsun, işlerin sonunda kendi lehimize döneceği inancının yüksek olacağı, neşeli, hayatın nimetlerinden son damlasına kadar yararlanmak isteyeceğimiz, yaşam sevinciyle dolu olacağımız bir gün geçireceğiz. Karamsar olaylardan, insanlardan köşe bucak kaçmak isteyebiliriz. Soyut düşüncelere bayılır ama somut dünya ile alakamızı kesmeyi de istemeyiz. Bazı olaylar hız kazanır, gezip tozma, eğlence, yeni insanlar tanıma, seyahat, bilgi merakı artar.

Sabah bu etkiler, Ay, Merkür ve Uranüs arasında geceden başlayan enerjiler ile birleşince, daha da hız kazanacaktır. Her türlü iletişim, toplantı, haberleşme, bilgi alış-verişi daha da yoğunlaşabilir; iş hayatında oldukça hissedilir olacaktır.

Öğleden sonra Ay ile Güneş arasındaki olumlu üçgen ise oldukça hoş bir transiti temsil ediyor. Fizik ve psikoloji açısından oldukça uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Otorite ve üstlerle ilişkilerin oldukça uyumlu olduğu zamanlar öğleden sonra saatleri; işlerimiz oldukça rast gidecektir. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zaman aralığı. Saat 20:31'de Ay'ın da boşluğa gireceğini düşünürsek, Cuma akşamına yakışır saatler yaşayabiliriz.

Bir sürpriz de akşam saatlerinde Venüs'ten geliyor. Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor, 11 Eylül'e kadar bu konumda kalacak. Bütün sosyal ilişkiler için mükemmel bir zaman. Eşler, aşklar, sevenler, ortaklar, meslektaşlar, arkadaşlar, hatta birbirine düşman olanlar için havayı yumuşatma fırsatı. Venüs Terazi'nin yöneticisi, yani evine geldi.. hoşgeldi.. Doğasının gereği özelliklerini güçlü bir şekilde yerine getirecektir. Bu da Venüs'ün güzellik, aşk, popülerlik, evlilik ve ortaklık, mimarlık, moda, hukuk, estetik konularında destek vereceğinin habercisi. İnsan kendisi ile uyumlu olduğunda, başkaları üzerinde de düzgün bir denge kurarak işleri kolaylaştırabilir. Tüm ilişkilerde dengeli ve adaletli hareket edilmesinden yana olacağız bu dönemde. Eşitlik ilkesi bizler için çok önemli olacaktır. Ancak bu yerleşim tembelliğe, üşengeçliğe ve bazen de kendimizden çok karşımızdakini düşünmekten doğabilecek kararsızlığa neden olabilir.

Ülkemizin haritasında bu transit, 4. evde gerçekleşiyor, yani evimizde, hanemizde, topraklarımızda.. Bu da umarım topraklarımıza barış, adalet ve huzur getirir, ilişkilerin düzeltilmesi adına doğru zamanlarda doğru adımların atılmasına vesile olur.



Twitter: @Astrolozi
Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder